کد خبر: 1151752
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۵
در نشستی با سرپرست وزارت خارجه افغانستان

سرویس شبکه های اجتماعی جوان آنلاین: حسین امیرعبداللهیان روز دوشنبه در توییتی که در حساب کاربری خود در فضای مجازی منتشر کرد، نوشت: در مذاکرات اخیرم با آقای متقی سرپرست وزارت خارجه هیات حاکمه موقت افغانستان در شهر سمرقند، مسئله حقابه ایران از هیرمند را به تفصیل مورد تاکید قرار دادیم.

وی افزود: افغانستان هم بر پایبندی خود به حقابه ایران تاکید داشت.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: بر انجام اقداماتی فوری توافق کردیم و از حقابه ایران کوتاه نخواهیم آمد.

وزیر امور خارجه هفته گذشته برای شرکت در اجلاس وزرای خارجه همسایگان افغانستان عازم سمرقند در ازبکستان شد؛ این نشست با صدور بیانیه‌ای به کار خود پایان داد.

محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور ۳۱ فروردین امسال در دستور‌های جداگانه‌ای به وزیر امور خارجه و معاون بین الملل و همکاری‌های منطقه‌ای معاون اول، خواستار پیگیری مجدانه تأمین حقابه هیرمند از هیأت حاکمه افغانستان شد؛ قرارداد حقابه هیرمند در سال ۱۳۵۱ بین تهران و کابل امضا شده و افغانستان متعهد به آزادسازی آب در رود هیرمند این منطقه برای بهره‌مندی دشت سیستان و دریاچه هامون است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار