علم‌و‌دانش
آیا خودتان را در حال خمیازه‌های مکرر می‌بینید؟ آیا برای گذر از بعدازظهر کاری‌تان به سومین یا حتی چهارمین فنجان قهوه نیاز دارید؟ متخصصان می‌گویند چنین نشانه‌هایی هشدار‌هایی خطرناک برای سلامت تلقی می‌شوند و باید آنها را جدی گرفت.
علم با تمام پیشرفت‌های خیره‌کننده‌اش همچنان در برابر برخی اسرار جهان هستی و سیاره‌مان سر تعظیم فرود آورده است. پدیده‌هایی که منطق و دانش فعلی بشر از تبیین کامل آنها عاجز مانده‌اند، همچون نقاطی مبهم در نقشه دانسته‌های ما، کنجکاوی و حیرت را برمی‌انگیزند.
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که برای سالمندان، خواب آلودگی در روز می‌تواند نشان دهنده افزایش خطر ابتلا به زوال عقل باشد.
بهترین شواهد مبنی بر اینکه دارو‌های پیشرفته بیماری آلزایمر ممکن است واقعاً از بیماری دژنراتیو مغز جلوگیری کنند، از یک مطالعه در مقیاس کوچک پدیدار شده است.
نقشه بخشی از مغز موش که انتظار می‌رود قابل تعمیم به انسان‌ها نیز باشد، می‌تواند به دانشمندان در درک رفتارها، آگاهی و حتی معنای انسان بودن کمک کند.
یک نوزاد پس از از طریق لقاح مصنوعی یا آی‌وی‌اف IVF تماما رباتیک متولد شده است.
بررسی‌ها نشان می‌دهد نانوپوشش با ۴۱ درصد، نانوکامپوزیت با ۲۷ درصد و نانوکاتالیست با ۱۲ درصد به ترتیب بیشترین سهم را در بازار محصولات نانو ایران دارند.
بی‌تحرکی حتی به مدت ۱۰ روز می‌تواند هم به سلامت بدن و هم به مغز آسیب برساند، که این امر، اهمیت ورزش منظم را گوشزد می‌کند.
کپک‌های مخاطی با قدمتی میلیون‌ها ساله، تمام تصورات ما از هوش و کنجکاوی را به چالش می‌کشند. بی‌مغز و بی‌نورون، اما گره‌گشای مسائلی که پیشرفته‌ترین سامانه‌های ما را در رقابت شکست می‌دهند. این موجودات شگفت‌انگیز، راز دستیابی به نتایج شگرف از دل قواعد ساده، جست‌وجوی بی‌کران و کنجکاوی سیری‌ناپذیر را برملا می‌سازند. 
سخنگوی کمیته آماتوری انجمن نجوم ایران با اشاره به اینکه هلال ماه شوال در شامگاه شنبه ۹ فروردین رؤیت‌شدنی نیست، گفت: ماه رمضان ۲۹ روزه خواهد بود.