کد خبر: 618556
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۲
مدیرعامل آبفای هرمزگان:
مدیرعامل آبفای هرمزگان گفت: یکی از مشکلاتی که به طبع تبعات بهداشتی گسترده ای برای شهروندان به همراه دارد، تخلیه غیرمجاز فاضلاب شهري توسط تانکرهای ویژه حمل این مواد است که توجه هر چه بیشتر مسئولان استانی به این مهم را می طلبد.
حسین خادمی در خصوص تخلیه غیرمجاز فاضلاب از سوی تانکرهای ويژه حمل اين مواد هشدار داد و گفت: رهاسازی فاضلاب در منحول های (دريچه آدم رو) فاضلاب شهری ، کاملا غیراصولی و غیربهداشتی است که علاوه بر ایجاد مشکلات بهداشتی در روند تصفیه فاضلاب، تهدیدی جدی برای بهداشت و سلامت شهروندان خواهد بود.

این مقام مسئول با اشاره به بار آلودگي و ميکروبي بيشتر فاضلاب هاي موجود در تانکرها، تصریح کرد: تانکرهای حامل فاضلاب بایستی فاضلاب شهری را طبق ضوابط مقرر و در محل های تعیین شده ی خارج از شهر رها سازند.

وی در این رابطه خواستار کنترل و نظارت دقیق تر سازمان شهرداری و مسئولان بهداشت و محیط زیست استان شد و افزود: حل اين مشکل تنها همکاري جمعي و توجه جدی دستگاه هاي اجرایی ذیربط را می طلبد.

خادمی همچنین از شهروندان خواست، در صورت مشاهده تخليه غيرمجاز فاضلاب از طریق شماره تلفن هاي  122 واحد ارتباطات مردمی و يا با شماره 5 - 3350584 واحد حراست و امور محرمانه آبفای هرمزگان ، موارد مشاهده شده را اطلاع دهند.

بهره مندی 115 هزار مشترک بندرعباسي از شبکه جمع آوری فاضلاب

مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان گفت: تاکنون 75 درصد از مردم شهر بندرعباس شامل 115 هزار مشترک از شبکه جمع آوری فاضلاب بهره مند شده اند و فاضلاب 45 هزار مشترک دیگر نیز بایستی جمع آوری و به شبکه متصل شود.

خادمی افزود: برای تکمیل طرح فاضلاب اين شهر یک هزار و 500 میلیون ریال اعتبار مورد نیاز است که امسال 500 میلیارد ریال شامل؛ 350 میلیارد از محل اوراق مشارکت و 150 میلیارد ریال نیز از محل درآمدهای عمومی تخصیص داده شده است.

وی با اشاره به اینکه؛ در حال حاضر از مجموع 1500 کیلو متر شبکه فاضلاب بندرعباس ،900 کیلومتر آن اجرا شده است، تصریح کرد:با تخصیص 550 میلیارد ریال اعتبار طی سال آینده ، 150 کیلومتر از مجموع 600کیلومتر شبکه فاضلاب باقی مانده اجرایی می شود.

خادمی در پایان به اهمیت و ضرورت استفاده از پساب در بخش های؛ کشاورزی، صنعت، و فضای سبز شهری اشاره کرد و گفت: روزانه 50 هزار متر مکعب(500 لیتر در ثانیه) پساب به دریا می ریزد که با توجه به محدودیت منابع آبی در استان،ضرورت استفاده از این سرمایه ملی در بخش های مذکور بیش از پیش احساس می شود.

وی اضافه کرد: با توجه به استاندارد بودن پساب تصفیه شده ، استفاده از آن در بخش فضای سبز شهری درصورت کاشت گونه های گیاهی متناسب با ایسی بالا ، می توان کمک قابل توجهی به حفظ منابع آبی و جلوگیری از هدررفت سرمایه ملی (پساب) کرد.

 

 

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار