کد خبر: 614713
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۴
مسئول سازمان بسيج سازندگي شهرستان بندرعباس استان هرمزگان از مشاركت بيش از 700 دانش آموز بسيجي در طرح هجرت سه تابستان سال جاري خبر داد.
محمدامین عالی پور
به گزارش جوان آنلاین؛ عزيز محرابيان با بيان اين خبر افزود: دانش آموزان دختر و پسر شركت كننده در طرح هجرت بندرعباس با هدايت شصت بسيجي فرهنگي، در سي و هفت مدرسه اين شهرستان به انجام فعاليتهايي همچون نقاشي، ديوارنويسي، لوله كشي سرويسهاي بهداشتي، رنگ آميزي و تعمير ميز و نيمكت پرداختند.

وي هدف از اقدامات صورت گرفته را توسعه فرهنگ مديريت در دانش آموزان، آشنايي با مراحل كار در زندگي و غني سازي اوقات فراغت جوانان در تابستان دانست و خاطرنشان كرد: بسيج سازندگي شهرستان بندرعباس با استفاده از جهادگران بسيجي در فعاليت هاي فرهنگي و همچنين بهره گيري از توان گروههاي جهادي فعال، آماده هرگونه خدمت رساني در مناطق محروم و روستايي است.

انتهای خبر/
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار