«مهدی تجلّیفر» اظهار کرد: سیبزمینی گیاه بومی آمریکای جنوبی است و هنوز هم بهصورت وحشی در شیلی و آرژانتین رشد میکند.
وی ادامه داد: در قرن شانزدهم توسط اسپانیولیها به اروپا برده شد و اکنون در اروپا و آمریکا از نظر مصرف اولین سبزی است.
این عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی توضیح داد: سیبزمینی حاوی کربوهیدرات از نوع نشاستهای است، چون کربوهیدرات به دو شکل نشاستهای مانند نان، ماکارونی، سیبزمینی و قندی مانند مربا، عسل وجود دارد.
وی با بیان اینکه نشاسته سرشار از انرژی است، خاطرنشان کرد: خوردن یک سیبزمینی متوسط توصیه میشود، چون دارای 80 کیلوکالری انرژی است.
تجلّیفر در خصوص خواص دارویی سیب زمینی تصریح کرد: برگ و میوه سیبزمینی بهعلت داشتن سولانین مخدر و آرامبخش است، همچنین این گیاه به علت داشتن ویتامین C زیاد، از بیماری اسکوربیت جلوگیری میکند.
وی با اشاره به اینکه پوست سیبزمینی حاوی ماده آنتیاکسیدان است، ادامه داد: سیبزمینی داروی خوبی برای از بین بردن تورم است.
این عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی با بیان اینکه مناسب برای بیماریهای قلبی است، افزود: سیبزمینی آبپز برای کسانی که کمبود موادغذایی دارند، وعدهای مناسب برای تأمین مواد غذاییشان بشمار میرود.