کد خبر: 761444
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۴
عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی گفت: سیب‌زمینی آنزیمی مهارکننده سرطان و ویروس دارد.
«مهدی تجلّی‌فر» اظهار کرد: سیب‌زمینی گیاه بومی آمریکای جنوبی است و هنوز هم به‌صورت وحشی در شیلی و آرژانتین رشد می‌کند.  
 
 
وی ادامه داد: در قرن شانزدهم توسط اسپانیولی‌ها به اروپا برده شد و اکنون در اروپا و آمریکا از نظر مصرف اولین سبزی است.  
 
 
این عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی توضیح داد: سیب‌زمینی حاوی کربوهیدرات از نوع نشاسته‌ای است، چون کربوهیدرات به دو شکل نشاسته‌ای مانند نان، ماکارونی، سیب‌زمینی و قندی مانند مربا، عسل وجود دارد.  
 
 
وی با بیان این‌که نشاسته سرشار از انرژی است، خاطرنشان کرد: خوردن یک سیب‌زمینی متوسط توصیه می‌شود، چون دارای 80 کیلوکالری انرژی است.  
 
 
تجلّی‌فر در خصوص خواص دارویی سیب زمینی تصریح کرد: برگ و میوه سیب‌زمینی به‌علت داشتن سولانین مخدر و آرام‌بخش است، هم‌چنین این گیاه به علت داشتن ویتامین C زیاد، از بیماری اسکوربیت جلوگیری می‌کند.  
 
 
وی با اشاره به این‌که پوست سیب‌زمینی حاوی ماده آنتی‌اکسیدان است، ادامه داد: سیب‌زمینی داروی خوبی برای از بین بردن تورم است.  
 
 
این عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی با بیان این‌که مناسب برای بیماری‌های قلبی است، افزود: سیب‌زمینی آب‌پز برای کسانی که کمبود موادغذایی دارند، وعده‌ای مناسب برای تأمین مواد غذایی‌شان بشمار می‌رود.  

منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار