جوان آنلاین: رئیس سازمان بسیج مستضعفین در دیدار با مدیران و مسئولان بنیاد فرهنگی روایت فتح بر نقش این بنیاد فعال در حوزه فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی تاکید کرد.
در دیداری که به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی و سالروز شهادت شهید سیدمرتضی آوینی در سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد، سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین بر اهمیت نقشآفرینی مؤثر و بازتعریف نقش روایت فتح در تحولات تاریخساز انقلاب اسلامی تأکید کرد.
سردار سلیمانی در ابتدای این دیدار با گرامیداشت نام و یاد سید شهیدان اهل قلم و بیان، شهید آوینی از تلاش و پیشرفتهای چشمگیر بنیاد روایت فتح تقدیر کرد و گفت: فلسفه روایت فتح با توجه به تحولات اجتماعیوسیاسی ایران نیازمند بازتعریف است و برای همافزایی گستردهتر و عمیقتر باید متناسب با قلههای انقلاب اسلامی این بازتعریف صورت پذیرد.
سردار سلیمانی افزود: ما در تاریخ خود در برهههایی از زمان شاهد تحولات تاریخی جریانساز و شگرفی بودهایم که از برهههای دیگر تاریخی مهمتر بودهاند. حمله مغول و حمله تیمور ضربه سهمگینی به هویت ملی و دینی ما زد، ولی در عصر صفوی با تلفیق هوشمندانه دو نهاد دین و سیاست توسط علمای بزرگ شیعه عصر صفویه همچون محقق کرکی شکوفایی و اعتلای این فرهنگ آغاز شد تا در یک بازه ۱۰۰ ساله ادامه پیدا کرد و به عصر شکوهمند انقلاب اسلامی رسید. در این فاصله دوران افول و فضاحتبار تاریخ ایران قطعاً دوره حکومت خاندان پهلوی است که با حمایت دولتهای غربی همچون انگلیس، دولتسازی نامشروعی در ایران شکل گرفت که بساط این دوران ننگین با انقلاب اسلامی برچیده شد. در دوره انقلاب اسلامی یک تحول جامع در همه عرصهها و زمینهها مثل سیاست، اقتصاد، فرهنگ، امور دفاعی و امنیتی، جامعه، علم و فناوری صورت گرفت که این تحولات بر بستر تفکر و اندیشه علمای طراز اول و مهمی، چون ملااحمد نراقی، نائینی و در قله آن حضرت امام خمینی (ره) شکل گرفت.
وی همچنین با توجه به بیان ویژگیها و وجوه متمایز انقلاب اسلامی اظهار داشت: انقلاب اسلامی برپایه تفکری متعالی بر پایه اصالت دین و اندیشههای دینی شکل گرفت و به مثابه اندیشهای نو همچنان در جریان است و روایت فتح باید راوی قلههای این اندیشه و تفکر باشد. روایت فتح باید همیشه نو بماند، چراکه انقلاب در ذات خود همیشه در حال نوسازی است و نباید گرفتار دیوانسالاری دست و پاگیر شود. تفکر بسیجی متعلق به همه اقشار مردم است و بسیار گستردهتر از سازمان بسیج است و نقش مردم و مردمسالاری دینی و اسلامی در این تفکر بسیار مهم است.
سردار سلیمانی گفت: طرح تعالی بنیاد فرهنگی روایت فتح باید در دستورکار قرار گیرد. در عرصه رسانه و تولیدات در فضای مجازی اتفاقات مثبتی صورت گرفته است. باید در شهرک سینمای دفاع مقدس با همکاری همه نهادهای نظامی و انتظامی ادوات و خودروهای لجستیکی، جهت استفاده پروژههای سینمایی و تلویزیونی تجهیز شود.
وی ادامه داد: سازمان بسیج مستضعفین آمادگی دارد مدرسه هنر شهید آوینی را در امتداد دانشگاه جامع انقلاب اسلامی حمایت و تقویت کند و با توجه به ظرفیتهای بنیاد فرهنگی روایت فتح این استعداد وجود دارد که دفاتر استانی این بنیاد تأسیس شوند.
سردار سلیمانی با اشاره به اهمیت سرمایهگذاری در حوزه فرهنگ تأکید کرد: ما این را در تولیدات اخیر سینمایی بنیاد و موفقیتهای چشمگیر در جشنواره فیلم فجر شاهد بودیم که باید با برنامهریزی دقیقتر بیشتر شود.
در این دیدار سردار علی مقواساز معاون فرهنگی هنری سازمان بسیج مستضعفین و مسئول بنیاد فرهنگی روایت فتح، جلال غفاری قدیر دبیر جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، مهدی محمدخانی مدیر انتشارات روایت فتح، محمدکاظم تبار دبیر جشنواره تئاتر مقاومت، محمدحسین حیدری مدیر انجمن عکاسان انقلاب و دفاع مقدس، قاسم بخشی از همکاران شهید سیدمرتضی آوینی و مسئول امور پیشکسوتان روایت فتح، علی استرابی مدیر گروه مستند روایت فتح، محسن طلایی مدیر دفتر جهادی روایت فتح، احمد نصری مسئول آرشیو گروه مستند روایت فتح، حبیب والینژاد مدیر دفتر مقاومت روایت فتح، علی اکبر شفیعی مدیر دفتر پیشرفت روایت فتح و محمد افلاکی مدیر شهرک سینمایی دفاع مقدس گزارشی از اقدامات انجام شده و پیشرو ارائه کردند.