کد خبر: 1290908
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۰
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا خبر داد
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا از انهدام باند بزرگ قاچاق مواد مخدر صنعتی و کشف بیش از ۵۲۰ کیلوگرم شیشه، خبر داد.

جوان آنلاین: سردار ایرج کاکاوند رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا اظهار کرد: مأموران مرکز عملیات ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در ادامه طرح مقابله با سر شبکه‌های اصلی قاچاق مسلح مواد مخدر، با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق شدند باند بزرگ و حرفه‌ای که در ورود محموله‌های مواد روان‌گردان به داخل کشور و سپس توزیع در بین باندهای محلی در سطح استان‌های مرکزی کشور فعالیت گسترده داشت را، شناسایی و مورد ضربه قرار دهند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در ادامه با اشاره به اشراف اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر در رصد و دستگیری سر شبکه‌های اصلی قاچاق مواد مخدر افزود: در مرحله بعد با گسترش اقدامات و اشراف اطلاعاتی بر باند مذکور، با اعزام تیم‌های ویژه به شرق و جنوب شرق کشور، تحرکات اعضای باند تحت رصد و کنترل شبانه روزی قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: پس از انجام هماهنگی‌های لازم با مرجع قضائی، طی یک عملیات غافلگیرانه مشترک با پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی ویژه غرب، علاوه بر دستگیری سرکرده باند مذکور در یکی استان‌های شمالی کشور، تعدادی از اعضای باند که از عناصر اصلی و سابقه دار در حوزه قاچاق مواد مخدر بوده نیز دستگیر و بیش از ۵۲۰ کیلوگرم ماده روان‌گردان شیشه به همراه دو دستگاه خودرو از آنان کشف و ضبط شد.

این مقام ارشد انتظامی در خاتمه با تاکید بر اینکه دستگیری سایر اعضای باند فوق به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار دارد، خاطر نشان کرد: پلیس با به‌کارگیری تمام توان عملیاتی و انتظامی خود در تأمین نظم و امنیت شهروندان تلاش می‌کند؛ لازم است شهروندان نیز ضمن رعایت نکات ایمنی و امنیتی در پیشگیری از جرایم، هرگونه اطلاعات و اخبار در خصوص توزیع کنندگان مواد مخدر را از تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار