کد خبر: 1288665
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۰
به گفته مهدی تاج و در مذاکراتی که وی با رئیس جمهور داشته است، او برای تامین منابع مالی دیدارهای تدارکاتی تیم ملی از طرف دولت قول مساعد داده است.

جوان آنلاین:دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و امارات در حالی شامگاه پنجشنبه در ورزشگاه آزادی برگزار شد که مسعود پزشکیان رئیس جمهور از تماشاگران ویژه آن بود.

مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در مورد حضور رئیس جمهور برای تماشای این دیدار گفت: رئیس جمهور مقام دوم کشور است و حضورش نشان داد که علاقمند به ورزش و فوتبال است. من برای سخنرانی نوروزی مقام معظم رهبری رفته بودم، آنجا صحبت از برد تیم ملی مقابل امارات بود که این هم نشان می دهد چقدر فوتبال تأثیرگذار است. آقای پزشکیان بحث‌های عجیبی درباره فوتبال می‌کردند و مورد صحنه ها نظر می دادند مثلا یک جا گفت که باید توپِ تو در می‌دادند.

رئیس فدراسیون فوتبال همچنین با اشاره به صحبت هایی که پیش از این با رئیس جمهور داشت، تصریح کرد: نظر رئیس جمهور این بود که چند بازی تدارکاتی خوب برای تیم ملی پیش‌بینی کنیم. من اعداد و رقم را اعلام کردند که گفتند خوب است. البته در مورد محدودیت‌ ها هم صحبت کردم. رئیس جمهور گفت هر گونه کمکی از دست دولت بربیاید، انجام می‌دهیم.

برچسب ها: تیم ملی ، فوتبال ، تاج
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار