کد خبر: 1291214
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۴

جوان آنلاین: یکی از کاربران توئیتری در مطلبی با عنوان ترامپ تاکنون کدام پرونده‌ها را بسته است نوشت:

به رغم فضای مثبتی که امروز از مذاکرات مسقط گزارش شد، بررسی سوابق پرونده‌های روی میز ترامپ نشان می‌دهد که او گرچه در ابتدای شروع هر پرونده نمایشی از مثبت بودن و حل و فصل کردن، ارائه می‌کند اما بررسی برخی پرونده‌های مهم نشان می‌دهد که در ادامه به جز یک پرونده ترامپ در به نتیجه رساندن سایر مسائل یا موفق نبوده یا نخواسته به نتیجه برسد:

کره شمالی: در ژوئن ۲۰۱۸ ترامپ و اون باهم دیدار کردند و یک تفاهم ۴ ماده ای بین آمریکا و کره منتشر شد؛ نتیجه: هیچ. ۱۰ روز بعد از عکس یادگاری با اون، ترامپ تحریم‌های کره را تمدید و خصومت دو کشور به جالی اولش برگشت.

اوکراین: وعده داده بود جنگ‌ اوکراین را خاتمه می‌دهد اما با وجود چندین دور مذاکرات در استانبول و ریاض، جنگ روسیه و اوکراین کماکان ادامه دارد.

بحران غزه: وعده داده بود جنگ غزه را تمام می‌کند اما به جز یک وقفه کوتاه، کشتار مردم توسط رژیم صهیونی ادامه دارد.

یمن: تاکنون صدها مرتبه شهرها و مناطق مسکونی یمن توسط آمریکایی‌ها بمباران شده اما مردم یمن کماکان پای مقابله با رژیم و ناوگان آمریکا ایستاده‌اند.

این عدم موفقیت در انجام پروژه‌ها حتی در مسائل داخلی هم وجود دارد:

کنترل تورم: با وعده کاهش تورم آمد اما به دلیل بی‌ثباتی در تجارت خارجی و تعرفه‌گذاری تورم و بیکاری افزایش شده است.

اصلاح نظام اداری: ابتدا با هدف اصلاح، ایلان ماسک را روی کار آورد و پس از اعتراض کارمندان به ضوابط ماسک، اجرای خواسته‌های ماسک رو غیر الزام‌آور اعلام کرد.

تعرفه‌گذاری: در این زمینه تاکنون کاهش و افزایش بخش زیادی از تعرفه واردات کالا از اروپا و چین و اصلاحات متعدد آن، باعث شده شرایط بی ثبات بین روابط تجاری آمریکا و کشورهای اروپایی و چین ایجاد شود.

پاناما: ظاهرا تاکنون ترامپ فقط در تثبیت حاکمیت آمریکا بر کانال پاناما توانسته موفق باشد.

این موارد نشان می‌دهد که هرگونه بیش انتظاری غیر واقع‌بینانه و احساسی از مذاکرات به خصوص در دولت ترامپ، ممکن است تبعات سنگین اقتصادی و حتی امنیتی در پی داشته باشد. با مذاکرات باید مطابق واقعیت و در چارچوب آنچه روی میز رخ می‌دهد برخورد کرد، نه کمتر و نه بیشتر.

برچسب ها: مذاکرات ، مسقط ، ترامپ
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار