جوان آنلاین: حواشیها و فرافکنیهای مصطفی مهرآیین که با انتشار چند کلیپ از مناظرههایش در صداوسیما و یک گفتوگوی اینترنتی، مشهور شده است، با واکنشهایی در شبکههای اجتماعی همراه بود. کاربران کنشهای او را غیرعلمی و ناشی از هیجانزدگی امثال او در پرداخت به مشکلات کشور دانستند که با نگاهی غیرواقعبینانه سد راه حل مشکلات کشور هستند. در ادامه بخشهایی از واکنشهای کاربران را مرور کردهایم.
مهدی تکلو:
مصطفی مهرآیین اگر با لحن آرام و غیرعصبانی و با سرعت ۱ x صحبت کنه، همون حین صحبت کردن خودش هم متوجه میشه در حقیقت هیچ محتوایی رو منتقل میکنه. صرفاً برخورد تارهای صوتی با هواست.
محمدعلی جنتخواه:
یه زمانی مجاهد بودن سند خفت بود الان مجاهد بودن برادر مصطفی مهرآیین شده سند افتخارآفرینی! آقای مهرآیین، فردای ایران اگر حکومتی هم عوض بشه بازم مجاهد جاش تو زندانه.
سیدعلی موسوی:
من مصطفی مهرآیین را با کتابهای «جامعهشناسی فرهنگ» و «انقلاب ایران» شناختم. اما مواضع کنونی ایشان با ایدههای گذشته دیگر همسو نیست. کتاب «انقلاب ایران» علل سقوط پهلوی را بهخوبی روشن میکند، ولی مگر میشود واقعیت زندانیان دهه ۶۰، مارکسیستهای مجاهدین خلق و جنایاتشان را نادیده گرفت؟
کوروش علیانی:
مصطفی مهرآیین یکی از گلدرشتترین نمونههای دانشگاهینمای مسلح به فریاد و احساسات، و گریزان از عقل و گفتوگو است. پیشنهاد میکنم جمله به جمله حرفهایش را بررسی کنید. تک تک اداهای تصنعی و زشتش را بررسی کنید. این شما را در قبال مشابههایش مصون میکند.
حمیدرضا صالحی:
طرف در اکانت خودش از خودش جمله قصار میفرسته که تصویر خودش هم سیاه سفید کرده و زیرش باز اسمش رو نوشته!)
میثم مهدیار:
برای یک آکادمیسین واقعی توجه خریدن سیاسی در رسانههای اجتماعی جای بحث جدی علمی را نمیگیرد. اما کافیست نگاهی به مقالات ایشان در ensani.ir بیندازید. مقالات پراکنده دانشجویانی که اسم ایشان را هم ضمیمه کردهاند. در چند سال اخیر فقط در دو مقاله نویسنده اول بوده و هیچ.
احمد روستایی:
مصطفی مهرآیین سالهاست از بیتالمال حقوق میگیرد، تا امروز چه ایده جدی برای حل مسائل مردم داشته است؟ مشتی فحاشی و داد و هوار را که مردم عادی درسنخوانده هم تکرار میکنند! چرا حالا ایشان قیافه مارکس گرفته؟!
محسن میرعلی:
امثال مهرآیین نه عامل حل مسئله بلکه مانع اصلی حل مسائل کشور هستند. با هیجانی بازی، داد و قال، فحاشی و… فهم جامعه از مسائل حقیقی کشور را مخدوش میکنند و به انحراف میبرند و با یکسری شعارهای تکراری فقط دنبال جذب مخاطب هستند.
مهدی خانعلیزاده:
در یکی از بسترهای اینترنتی، مناظرهای با آقای مصطفی مهرآیین داشتم که بعد از نمایش تناقضات گفتاری و بیاطلاعی ایشان از مسائل مربوط به توسعه، با فحاشی و ترک گفتوگو نیمهتمام ماند. این یک زنگ خطر برای جامعه علمی ایران است که «یک استاد دانشگاه» به جای پذیرش خطا، «هوچیگری» کند.
محمدصادق عبداللهی:
کاش امثال #دکتر_مهرآیین که شعار میدهند: «قرار بود اخلاق بسازیم نه موشک وقرار نبود برای حمایت از مستضعفان، مستضعف بسازیم» چند روز بر مسند حکمرانی مینشستند تا ببینیم با جبههای که علیه ایران کودتا کرد، جنگ راه انداخت، ترور وتحریم کرد، چطور میخواهند مواجه شوند وزندگی مردم را بسازند؟