کد خبر: 1290653
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴
مهاجم برزیلی بارسلونا با وجود پیروزی قاطع کاتالان‌ها برابر بوروسیا دورتموند تاکید کرد که هنوز صعودشان به دور بعد قطعی نشده است. او به خاطر گلی که زد از مدافع هم‌تیمی‌اش عذرخواهی کرد.

جوان آنلاین: بارسلونا در بازی رفت دور یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا نتیجه بسیار خوبی را کسب کرد و توانست با چهار گل بوروسیا دورتموند را درهم‌بکوبد تا امید زیادی برای صعود به دور نیمه‌نهایی داشته باشد.

به گزارش ایسنا، رافینیا زننده گل نخست بارسلونا در این بازی بود. البته این بازیکن برزیلی ضربه سر پائو کوبارسی، مدافع هم‌تیمی‌اش را در آستانه ورود به دروازه به گل تبدیل کرد و اگر روی توپ هم تاثیر نمی‌گذاشت توپ به گل تبدیل می‌شد.

به نقل از ال‌موندو، رافینیا پس از بازی درباره صحنه گل نخست گفت: نگران بودم که آیا آفساید است یا نه. شک داشتم و خدا را شکر که ثابت شد گل صحیح است. به کوبارسی گفتم که قبل از خط دروازه توپ را لمس و از او عذرخواهی کردم. او به من گفت که همه چیز خوب است. بازی سریع بود و پایم را گذاشتم تا از خروج توپ جلوگیری کنم.

او درباره بازی با یامال گفت: عاشق بازی با بازیکنانی با سطح بسیار بالا هستم. ما همدیگر را به‌خوبی می‌شناسیم و این بسیار مهم است. ما رکورد‌های شگفت‌انگیزی را به دست می‌آوریم و اطمینان دارم که روز‌های خوبی را در کنار هم تجربه می‌کنیم.

این ستاره برزیلی در پایان گفت: آیا صعود به نیمه‌نهایی قطعی شده است؟ هنوز نه. یک بازی باقی مانده است و همیشه بازی‌کردن مقابل هواداران دورتموند سخت و دشوار است. امروز نتیجه خوبی را کسب کردیم و باید هفته آینده بازی خوبی را انجام دهیم تا صعودمان را به دور بعد قطعی کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار