کد خبر: 1273523
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳
به گفته مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، در محرم سال ۱۳۸۸ و زمانی که سران فتنه‌ در بیانیه‌ای از طرفدارانشان خواستند در روز عاشورا به خیابان‌ها بیایند و اعتراض خود را نشان دهند، دیدیم که فتنه‌گران در برخی خیابان‌های تهران به بیرق و علَم عزای حسینی اهانت و بی‌احترامی کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی رضایی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین گفت: فتنه یعنی ممزوج شدن حق و باطل؛ هر کجا این اتفاق رخ دهد فتنه ایجاد می‌شود. دشمن در ماجرای فتنه ۸۸ می‌خواست مردم را در مقابل نظام قرار بدهد

 وی ادامه داد: تشکیل کمیته صیانت از آرا از چندماه پیش از برگزاری انتخابات سال ۸۸، برای ایجاد نگرانی در میان مردم بخاطر نادیده‌گرفتن آرایشان یا همان انگاره‌سازی تقلب در انتخابات انجام شد؛ موضوعی که توسط افرادی رقم خورد که خود آنها، چندین‌بار‌ از طریق همین فرایند انتخابات، به مقام و مسئولیت رسیده بودند.

 

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: در محرم سال ۱۳۸۸ و زمانی که سران فتنه‌ در بیانیه‌ای از طرفدارانشان خواستند در روز عاشورا به خیابان‌ها بیایند و اعتراض خود را نشان دهند، دیدیم که فتنه‌گران در برخی خیابان‌های تهران به بیرق و علَم عزای حسینی اهانت و بی‌احترامی کردند و اینجا بود که رگ غیرت مردم به جوش آمد و دست حیله‌گر دشمن برای همگان آشکار شد.

برچسب ها: فتنه ، بسیج ، عاشورا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار