کد خبر: 1290985
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۹

جوان آنلاین: کانال تلگرامی تحلیل و پژوهش جنگ‌های ترکیبی در مطلبی با عنوان باج نفتی عربستان به ترامپ نوشت:

عربستان قیمت رسمی فروش نفت خود را به‌طور چشمگیری کاهش داد، آن هم درحالی‌که قرار است از ماه آینده تولید خود را افزایش دهد. بیشترین کاهش قیمت مربوط به نفت فروخته‌شده به آسیاست، به‌طوری که قیمت نفت سبک این کشور برای فروش در ماه می ۲.۳۰ دلار در هر بشکه کاهش یافته و با قیمت ۱.۲۰ دلار بالاتر از شاخص دبی/عمان به فروش خواهد رسید.

این بزرگ‌ترین کاهش قیمت در بیش از دو سال گذشته محسوب می‌شود. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که قیمت جهانی نفت پس از اعلام مجموعه‌ای از تعرفه‌ها از سوی رئیس‌جمهور آمریکا علیه همه شرکای تجاری، به ویژه چین که بزرگ‌ترین واردکننده نفت جهان است، به شدت کاهش یافته است.

ریاض برای تامین بودجه خود به نفت ۹۰ دلاری نیاز دارد و کاهش قیمت نفت کسری بودجه برای آن به بار می‌آورد؛ با این شرایط به نظر می‌رسد تنها دلیل این اقدام در این شرایط سقوط قیمت نفت باج دادن ریاض به ترامپ باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار