کد خبر: 1285453
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۳
وزیر امور خارجه، عصر جمعه دهم اسفند، از نمایشگاه‌های «و اکنون زندگی ...» و «کمی بیا نزدیکتر» بازدید کرد.

جوان آنلاین: به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای نیاوران، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران، عصر جمعه دهم اسفند با حضور در فرهنگسرای نیاوران ضمن بازدید از نمایشگاه‌های «و اکنون زندگی ...» و «کمی بیا نزدیکتر» در نگارخانه‌های این مجموعه، با هنرمندان و عوامل برگزارکننده این ۲ نمایشگاه گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش مهر، نمایشگاه «و اکنون زندگی ...» با هدف حمایت از بیماران مبتلا به سرطان، توسط انجمن هنر‌های تجسمی استان تهران و مؤسسه خیریه شمس با همکاری صندوق اعتباری هنر از نهم اسفند در نگارخانه شماره یک دایر است.

نمایشگاه «کمی بیا نزدیک‌تر» توسط گالری سها، از دهم اسفند در نگارخانه شماره ۲ فرهنگسرای نیاوران میزبان علاقه‌مندان به هنر‌های تجسمی است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار