کد خبر: 1271298
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۳
سازمان مدیریت حوادث و خدمات اضطراری ترکیه (آفاد) اعلام کرد که این سازمان هیچ بخش سری داخل زندان «صیدنایا» در شمال دمشق پیدا نکرده است.

جوان آنلاین: پس از روز‌ها شایعه‌سازی شورشیان سوریه مبنی بر وجود بخش سری در زندان «صیدنایا» در شمال دمشق و تبلیغات رسانه‌ای غربی و عربی، رئیس سازمان مدیریت حوادث و خدمات اضطراری ترکیه (آفاد) به الجزیره گفت که نیرو‌های امدادی این سازمان تمامی زندان را جست‌و‌جو کرده و هیچ بخش سری در آن پیدا نشده است. 

به گزارش فارس، سازمان «آفاد» وابسته به دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه است و روز گذشته تیم‌های این سازمان از استان حتای ترکیه حرکت کرده و به زندان صیدنایا در دمشق رسیدند. این تیم‌ها با هماهنگی سفارت ترکیه در دمشق و به درخواست مقامات محلی فعالیت‌های خود را با مشارکت ۱۲۰ پرنسل، ۴ سگ زنده‌یاب و ۴۳ خودرو آغاز کردند.

 با سقوط دمشق در تاریخ ۱۸ آذر، شورشیان سوری ابتدا وارد زندان «صیدنایا» در شمال پایتخت سوریه شدند و از آن زمان تاکنون جریان رسانه‌ای غربی و عربی، تلاش زیادی برای تبلیغات سوء در خصوص این زندان و اینکه بخش‌های سری در آن وجود دارد و یا اینکه دسترسی به برخی بخش‌ها هنوز امکان‌پذیر نیست، به راه افتاد. رئیس سازمان آفاد به الجزیره گفت که تیم‌های امدادی این سازمان اکنون درحال جست‌و‌جوی اطراف زندان برای یافتن «گور‌های دسته‌جمعی احتمالی» هستند. سه‌شنبه هفته گذشته نیز سازمان موسوم به «دفاع مدنی سوریه» که با نام «کلاه‌سفیدها» نیز شناخته می‌شود، گفت به جست‌وجو‌های خود برای یافتن زندانیان احتمالی در زندان «صیدنایا» استان دمشق پایان داده، چراکه هیچ سلول یا زیرزمین مخفی که در آن زندانی وجود داشته باشد، نیافته است.

برچسب ها: ترکیه ، دمشق ، زندان
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار