به گزارش جوان، دکتر سیدرضی آقاسیدی در این گفتگو با تبریک هفته پژوهش و فناوری به همه پژوهشگران که جوینده حقایق هستند اظهار داشت: پژوهشگران و فناوران همواره به دنبال نشانه های الهی و جوینده حقایق هستند و تلاش می کنند تا هم بشریت را به زندگی آسانتر رهنمون و هم جلوه های آیت الهی را نمایان کنند.
وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی با ساختار فناورانه و شبکه ای خود در سراسر کشور و در کنار سایر بازیگران پیش رویداد های متعددی را در سراسر کشور برگزار کرد اظهار داشت: در همه این رویداد های استانی جهاد دانشگاهی حضور فعال و موثر داشت و حسن ختام این رویداد ها هم در بیست و پنجمین نمایشگاه پژوهش و فناوری و فن بازار در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود که عصر روز جمعه با حضور آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور محترم افتتاح شد و ایشان از آن این نمایشگاه بازدید کردند.
سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی در بیست و پنجمین نمایشگاه پژوهش و فناوری و فن بازار حضور موثر و قوی دارد یادآور شد: تلاش های یکساله پژوهشگران و فناوران در چنین نمایشگاهی ارائه می شود و جهاد دانشگاهی هم تلاش های پژوهشگران و فناوران خود را در قالب 500 محصول فناورانه و دانش بنیان در بخش های مختلف سلامت، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی و علوم انسانی و هنر در دو سالن مجزا در معرض دید علاقمندان گذاشته است. همچنین تا پایان نمایشگاه نشست های مختلفی در حوزه زیست بوم نوآوری و فناوری و کسب و کارهای مرتبط با ین حوزه در غرفه های جهاد دانشگاهی برگزار می شود.
وی ضمن دعوت از همه بازیگران، سرمایه گذاران، صاحبان ایده برای بازدید از دستاوردهای فناورانه جهاد دانشگاهی یادآور شد: نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران فرصت مناسبی است تا همه اساتید، دانش آموختگان، دانشجویان و افراد صاحب ایده وارد زیست بوم نوآوری و کارآفرینی کشور شوند و از دستاورد ها و نتایج تحقیقات پژوهشگران جهاد دانشگاهی دیدن نمایند و خود را به شبکه بزرگ جهاد دانشگاهی وصل نمایند.
معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی با تصریح اینکه جهاد دانشگاهی حضور متفاوتی در این نمایشگاه ها دارد خطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان (یک اکوتن محل تلاقی دو یا چند زیستگاه فناوری با یکدیگر مطرح است) و در واقع این نهاد حلقه اتصال بین بخش خصوصی و حاکمیت مطرح است و تلاش می کند هم دستاورد های بخش خصوصی را در حوزه شرکت های دانش بنیان و فناور ارائه نماید و هم ارتباط سازنده ای با بخش های دولتی و حاکمتی داشته و آن را تقویت نماد. از این جهاد دانشگاهی مدل نوآوری باز را دنبال می کند و شبکه گسترده جهاد دانشگاهی آمادگی دارد از صاحبان ایده حمایت کند و ساختار های منعطف جهاد دانشگاهی با سکوی پلتفرم باز در خدمت همه علاقمندان در گستره شبکه جهاد دانشگاهی در سراسر کشور است.
سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار محل صله رحم همه بازیگران زیست بوم پژوهش و فناوری اعم ار استاد و دانشجو تا بازیگران بخش سرمایه گذاری و تجاری سازی است یادآور شد: جهاد دانشگاهی با طرح اطلس فناوری و نیز سه صندوق پژوهش و فناوری تلاش می کند به یکی از حامیان اصلی توسعه فناوری و تجاری سازی و تولید و فروش محصول فناورانه تبدیل شود و این مهم نهایتا می تواند به ایجاد نخستین صندوق سرمایه گذاری خطر پذیر برای حمایت از محصولات فناورانه بدل شود.
وی با اشاره به تنوع محصولات فناورانه جهاد دانشگاهی اظهار داشت: تلاش جهاد دانشگاهی همواره بر اساس نیاز های کشور و در واقع مساله محور بوده است. از این رو در سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی نگاه این است که در قالب اطلس فناوری، تولید، بهبود و توسعه فناوری ها را در راستای ورود به بازار و حل مشکلات و نیاز های جامعه تجاری سازی و به جامعه هدف و مصرف کننده ارائه نماییم.
گفتنی است، بیست و پنجمین نمایشگاه پژوهش و فناوری و فن بازار تا 26 آذرماه در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود و مدیران و کارشناسان جهاد انشگاهی آمادگی دارند به سوالات علاقمندان زیست بوم نوآوری و فناوری کشور پاسخ دهند.