جوان آنلاین: کارهای کوچک در کنار یکدیگر، درست مانند تکههای پازل، در نهایت منجر به خلق نتیجهای شگرف میشود و مفهوم اتحاد و انسجام در کارهای جهادی و مشارکتی، ثمرهای مثبت به بار میآورد.
وقتی قرار است کار خیری رقم بخورد دیگر مهم نیست برنامهها برای یک گروه کوچک باشد یا جمعیتی بزرگ. زمانیکه جهادگران دست به دست هم میدهند، اتفاق بزرگی به وقوع میپیوندد که میتواند درد و مشکل عظیمی را مرتفع سازد. حرکتی که در نهایت همبستگی و همراهی جوانان و بسیجیان و جهادگرانی را به همراه دارد که از اقشار مختلف جامعه هستند.
علیاصغر فروتن، دانشجوی ترم هشت علوم آزمایشگاهی و اهل شهرستان اقلید واقع در استان فارس است. از مهمترین فعالیتهای جهادی او که دربردارنده حضور همه مردم است، تشکیل قرارگاههای مبارزه با بیماریهای واگیردار است که با همت مردم و خیران، از طریق جمعآوری مبالغ و تأمین ملزومات، در شهر اقلید صورت گرفت.
این کار از دوران کرونا شروع شد و همدلی و همت اهالی شهر در مبارزه با بیماریها و تأمین مایحتاج و لوازم ضروری اتفاقی بود که نیاز به وحدت داشت و مردم اقلید نشان دادند میتوانند عهدهدار کارهای جهادی اجتماعی باشند.
ساکنان این شهر، مردمی مذهبی و صاحب تفکر هستند، از این رو این منطقه با افتخار عنوان شهر امامزمان را به خود گرفته که این امر ناشی از اعتقاد قوی مردم است.
جهادگران و بسیجیان و دلسوزان اقلید معتقدند اعتیاد، یکی از معضلات جدی در مناطق مختلف است که تا حدی در اقلید نیز شایع شده است و این آسیب اجتماعی را باید مهار کرد. علاوه بر آن بحث بیحجابی چند سالی است که آتش بر دل جامعه زده است و نسل امروز و آینده را با خطری جدی مواجه میکند. اقلید شهری مذهبی با مردمی مؤمن است، اما آسیب اجتماعی بدحجابی باید به صورت جدی بررسی شود.
حالا فروتن به عنوان مسئول بسیج دانشگاه، در هیئتها و گروههای جهادی اقلید حاضر شده و این فرصت را به وجود آورده تا برنامههای درستی را در دستور کار قرار دهد.
او معتقد است باید مسیر ذهنها را تغییر داد تا با افزایش همراهی و همفکریها، همافزایی و مشارکت داشت تا زودتر به اهداف رسید.