کد خبر: 1257553
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
در آستانه جام‌جهانی شمشیربازی
تأکید به هزینه بالای مربی خارجی و استفاده ترکیبی از مربی ایرانی و خارجی این تصور را ایجاد می‌کند که قرار است کسی مثل بائو هدایت تیم را به عهده گیرد و در زمان مسابقه مربی ایرانی جای او را در کنار تیم پر کند، ولی اگر قرار به استفاده از مربی داخلی است، چرا این انتخاب تا امروز انجام نشده است؟
شمیم رضوان

 جوان آنلاین: نه خبری از انتخاب سرمربی است و نه برگزاری اردو! 
کمتر از یک‌ماه دیگر فصل جدید مسابقات بین‌المللی آغاز می‌شود و جام‌جهانی الجزایر نخستین رقابت پیش روی شمشیربازان ایران است؛ رقابت‌هایی که از ۱۷ آبان ماه آغاز می‌شود، اما در اندک زمان باقی‌مانده تا برگزاری این رویداد، هنوز تکلیف نیمکت تیم‌ملی شمشیربازی ایران مشخص نشده است و بالطبع خبری هم از برپایی اردو‌ها نیست و با این حساب کسی نمی‌داند تیم‌ملی شمشیربازی قرار است با چه ترکیبی راهی الجزایر شود. با همان ترکیب همیشگی، متشکل از علی پاکدامن، محمد رهبری، محمد فتوحی و فرزاد باهر که همواره یک‌پای ثابت مسابقات هستند یا نفرات جدید! حال آنکه حفظ رنکینگ و افزایش آن در فصل جدید مسابقات بین‌المللی یکی از مسائل حائز اهمیت برای سابریست‌های ایران است؛ ورزشکارانی که این روز‌ها در بلاتکلیفی مطلق به سرمی‌برند و زمان برای‌شان به صورت برق و باد در حال گذر است و همانطور که رئیس فدراسیون نیز بر آن تأکید دارد، انتخاب مربی تراز اول در سابر هم کار ساده‌ای نیست: «در تلاش هستیم و دوسه مذاکره جدی را پیش بردیم. با مربی ایتالیایی مذاکره داشتیم، اما عدد بالایی را درخواست کرده است، همچنین او با کشور دیگری قرارداد دارد و باید منتظر باشیم تعیین‌تکلیف کند، البته ترکیب مربی خارجی و داخلی هم می‌تواند به تیم ملی کمک کند و سعی می‌کنیم تا مسابقات الجزایر تعیین‌تکلیف شود.»
پورسلمان همچنین تأکید دارد که بازیکنان این روز‌ها در حال پشت‌سرگذاشتن تمرینات بدنسازی هستند، اما او هیچ اشاره‌ای به چگونگی انتخاب سرمربی و استفاده از ترکیب مربی خارجی و ایرانی نمی‌کند، از سوی دیگر اشاره کردن به مربی ایتالیایی که همزمان هدایت یک تیم دیگر را به عهده دارد، یادآور حضور بائو به عنوان سرمربی شمشیربازی ایران است؛ مربی‌ای که، چون به طور همزمان هدایت یک تیم دیگر را هم به عهده داشت، نمی‌توانست در زمان مسابقات بالای سر بازیکنان ایران باشد و آن‌ها را کوچ کند و همین مسئله ضربه زیادی به سابریست‌ها در مسابقات بین‌المللی زده بود. اما تأکید به هزینه بالای مربی خارجی و استفاده ترکیبی از مربی ایرانی و خارجی این تصور را ایجاد می‌کند که قرار است کسی مثل بائو هدایت تیم را به عهده گیرد و در زمان مسابقه مربی ایرانی جای او را در کنار تیم پر کند، ولی اگر قرار به استفاده از مربی داخلی است، چرا این انتخاب تا امروز انجام نشده است؟

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار