کد خبر: 1247847
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳
محمدجواد ظریف اعلام کرد که کار خود را در دولت با عنوان معاون راهبردی رئیس‌جمهور ادامه می‌دهد.

جوان آنلاین: محمدجواد ظریف طی نوشتاری در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس(توییتر سابق) از ادامه‌ی کار خود در دولت چهاردهم در سمتِ معاونت راهبردی رئیس‌جمهور خبر داد.
ظریف نوشته است:

"امروز اعضای دولت در شرایطی به ملاقات مقام معظم رهبری رفتند که بالاترین حضور بانوان و اقوام و مذاهب در هیئت دولت نشانگر صداقت و شجاعت رئیس جمهور محترم در عمل به وعده‌های انتخاباتی بود که امیدوارم به همین شکل ادامه یابد و وفاق ملی بر پایه توسعه انسان محور و مردم بنیاد حاصل آن باشد.

بنده و همکارانم در شورای راهبری و کمیته‌ها افتخار داریم که نزدیک به 70 درصد وزرا و معاونین رئیس جمهور و بسیاری از معاونین وزرا و سازمان‌ها نتیجه پیشنهادهای کارشناسی این روند شفاف و مشارکت‌پذیر بود. انشاءالله با رفع کاستی‌ها این روش نهادینه گردد.

پس از پیگیری‌ها و رایزنی‌های مدبرانه ریاست محترم جمهوری و با دستور کتبی ایشان، با توکل بخدا و امید به همراهی و راهنمایی مردم بزرگوار، انجام وظیفه در معاونت راهبردی رئیس جمهور را ادامه خواهم داد.

از حضور دیرهنگام در دیدار رهبری پوزش می‌خواهم."

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار