جوان آنلاین: در حالی جریانهای سیاسی در پی گرم کردن تنور انتخابات اسفند ماه هستند که شنیدهها حاکی است در بین اردوگاه اصلاحات و کارگزاران سازندگی تنور اختلافات در حال داغ شدن است.
به گزارش راهدانا، پس از کشوقوسهای فراوان در موضوع انتخابات با قانون جدید و فرایند پیشثبتنام از داوطلبان و پس از آن مسئله بررسی صلاحیتها، حالا تکلیف کاندیداهایی که در انتخابات اسفند ماه حضور خواهند داشت تا حدود زیادی روشن شده و تنها مسئله باقی مانده که هنوز تعیین تکلیف نشده، اعتراضات داوطلبانی است که صلاحیت آنها احراز نشده است، با این حال، اما همچنان طیف رادیکال اصلاحات به بهانه اینکه کاندیدایی در انتخابات نداریم، قائل بر تحریم انتخابات هستند.
اصلاحطلبان تندرو که بیش از همه حزب اتحاد ملت را شامل میشوند، کار را از تحریم انتخابات فراتر بردهاند و مأموریت اصلی اعضای شاخص آن هجمه بر طیف میانهرو این جریان و از همه مهمتر اعضای حزب کارگزاران سازندگی است.
حسن مرعشی که به تازگی در اظهاراتی گفته بود چنانچه صلاحیت حسن روحانی تأیید شود، کارگزاران از وی حمایت خواهند کرد و مسئله ائتلاف با اصلاحطلبان را دنبال خواهند کرد، این روزها سیبل ضربات این طیف از اصلاحات قرار گرفته است. به نظر میرسد اصلاحطلبان رادیکال در پی ترور شخصیت دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی هستند.
آذر منصوری در واکنش رئیس جبهه اصلاحات در حمله تاکتیکی به مرعشی گفته بود: مواضع جبهه اصلاحات ایران از طریق سخنگو یا بیانیههای رسمی منتشر میشود و نظرات دیگری که از طرف برخی احزاب یا فعالان سیاسی منتشر میشود، نظر و موضع این تشکیلات نیست.
اینکه اصلاحات کارگزاران را از خود نمیدانند نظر لطفشان است!
البته اختلاف نظر بین اصلاحطلبان تندرو با کارگزاران سازندگی موضوع تازهای نیست تا جایی که برخی چهرههای اصلاحطلب اساساً کارگزاران را اصلاحطلب ندانسته و جریان حزبی خود را جدای از کارگزاران سازندگی میدانند. این در حالی است که حسین مرعشی در این باره گفته است: اینکه دو نفر اصلاحطلب، کارگزاران را جزو اصلاحات نمیدانند، حرفی است که زدهاند و لطف میکنند. کارگزاران یکی از احزاب عضو جبهه اصلاحات است و مرجع رسمی بالاتری وجود ندارد.
حمله به هر کسی که خلاف عقیده اصلاحطلبان عمل میکند!
اختلاف نظر بین این دو حزب البته تنها به انتخابات پیش رو و مسئله مشارکت یا عدممشارکت در پای صندوقهای رأی محدود نمیشود، این اختلافات ریشهدار و دیرینه است و در بزنگاههای مختلف بروز میکند، به طوری که پس از انتخاب آذر منصوری به عنوان جایگزین بهزاد نبوی، غلامحسین کرباسچی از اعضای شورای مرکزی کارگزاران در واکنشی تند گفته بود: جبهه اصلاحات شخصیتی مانند آقای نبوی را رها کرده و کسی که تازه اسمش مطرح شده را انتخاب کند، یک کار سطحی است، زیرا این دو شخصیت برای نمایندگی از یک مجموعه سیاسی و ارتباطات موردنیاز آن قابل مقایسه نیستند.
حالا، اما در شرایطی که تنها ۵۰ روز به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری باقی مانده است، کارگزاران بر موضوع مشارکت تأکید دارند و معتقدند مطالباتشان از پای صندوق رأی امکان تحقق دارد، اما اصلاحطلبان تندرو بر عدممشارکت در انتخابات اصرار دارند و علیه هر جریان یا چهره سیاسی که برخلاف عقیده آنها صحبت یا عمل کنند، حمله میکنند!