کد خبر: 1291160
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۰
وزرای خارجه عمان و قطر به صورت تلفنی درباره مذاکرات غیرمستقیم جمهوری اسلامی ایران و آمریکا تبادل نظر کردند.

جوان آنلاین: «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر خارجه عمان و «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» وزیر خارجه قطر در گفت وگویی تلفنی درخصوص آخرین تحولات منطقه از جمله مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا در مسقط تبادل نظر کردند.

وزیر خارجه قطر از نقش مثبت عمان در تقویت کانال های گفت وگو تمجید و تاکید کرد که دوحه از تلاش ها برای ایجاد ثبات و امنیت در منطقه حمایت می کند.

پیش از این نیز، «شیخ عبدالله بن زاید آل نهیان» ‌ وزیر امور خارجه امارات در تماس تلفنی با «بدر بن حمد البوسعیدی» همتای عمانی خود درباره مذاکرات غیرمستقیم انجام شده بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا گفت و گو کردند.

در جریان این تماس تلفنی، وزیر امور خارجه امارات از تلاش‌های میانجی‌گری سازنده عمان که هدف آن افزایش اعتماد و تحکیم ثبات در منطقه است، قدردانی کرد.

بر اساس این گزارش، وزیر امور خارجه امارات ابراز اطمینان کرد که تلاش‌های عمان با موفقیت همراه خواهد بود و به نزدیک‌تر کردن دیدگاه‌های واشنگتن و تهران و ایجاد فضای مثبتی که اعتماد را بازسازی می‌کند و تلاش‌ها برای برقراری صلح، امنیت و ثبات جهانی را افزایش می‌دهد، کمک خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، دور اول مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا روز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ به میزبانی عمان در مسقط برگزار شد.

«استیو ویتکاف» نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه پس از این مذاکرات تصریح کرد که مذاکرات با ایران در ۱۹ آوریل ۲۰۲۵ (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ادامه خواهد یافت.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز شنبه شب ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با توجه به توافق دو طرف برای ادامه مذاکرات غیرمستقیم در هفته آینده، عمان کماکان این نقش مهم را بر عهده خواهد داشت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار