کد خبر: 1290976
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۳:۰۰
واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به آغاز مذاکرات عمان
رئیس تیم مذاکره‌کننده امریکا ٢٠ ساعت قبل از مذاکرات عمان: «موضع ما برچیدن برنامه هسته‌ای توسط تهران است... اگر ایران امتناع ورزد، موضوع را به ترامپ ارائه خواهم کرد تا نحوه ادامه کار را مشخص کند.»

جوان آنلاین: با آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا در عمان کاربران شبکه‌های اجتماعی از جوانب این دور از گفت‌و‌گو‌ها نوشتند و در خصوص آینده آن گمانه‌زنی کردند. کاربران تحریم‌های جدید و تهدیدات ترامپ و فرستاده‌اش پیش از آغاز گفت‌و‌گو‌ها را خلاف اصل مذاکره دانستند و آن را به دبه امریکایی‌ها پیش از شروع مذاکرات تعبیر کردند. کاربران همچنین نسبت به بازی‌های رسانه‌ای امریکایی‌ها هشدار دادند و از مسئولان رسانه‌ای کشور خواستند در برابر این بازی‌ها تدبیر کنند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم. 


 محمد صرفی:
رسانه‌های امریکایی به شدت مشغول فعالیت هستند تا اینگونه وانمود و القا کنند که ایران از روی ناچاری و استیصال وارد مذاکره شده است. آنها یک نقطه عطف کلیدی را عامدانه درز می‌گیرند؛ اینکه این ترامپ بود که در نامه خود از ادعا‌های فراهسته‌ای عقب نشست و دعوت به توافق صرفاً هسته‌ای کرد. 
 علی چاهخوزاده:
ترامپ با همه توان و به‌کارگیری انواع ابزار‌هایی مانند رسانه، تحریم و تهدید‌های نظامی به مقابله با دیپلمات‌های ایرانی می‌رود، البته آنها ابزار نفوذ فکری در داخل را هم در اختیار دارند، غربگرایان ساده‌اندیش و جماعت رادیکال که به تیم مذاکره کننده حمله می‌کنند. شاهد یک جنگ نابرابر هستیم. 
 حسن عابدینی:
ایران با دستور کار حفظ توانمندی صلح‌آمیز هسته‌ای، درصدد آزمودن اراده امریکا برای لغو تحریم‌ها و ‎انتفاع اقتصادی است. امپراتوری رسانه اما دو گزینه فرا روی افکار عمومی قرار می‌دهد: ۱- اگر توافق شود، ایران تسلیم امریکا شده است و ۲- اگر توافق نشود ایران مقصر شکست مذاکره است. 
 محمدحسین رنجبران:
‏ در مسقط چه مذاکرات شکست بخورد و چه ادامه یابد یا حتی به نتیجه برسد (که در این مقطع بعید است) پیروز آن مردم و نظام جمهوری اسلامی خواهد بود، چون با مذاکره غیر مستقیم هم عزت ملی را حفظ کرده و هم به دنیا حسن نیت خود را اعلام می‌کند حتی در زمانی که بسیاری از کشور‌ها هم نمی‌توانند با رئیس‌جمهور فعلی امریکا ارتباط منطقی برقرار کنند.
 عبدالله گنجی:
رئیس تیم مذاکره‌کننده امریکا ٢٠ ساعت قبل از مذاکرات عمان: «موضع ما برچیدن برنامه هسته‌ای توسط تهران است... اگر ایران امتناع ورزد، موضوع را به ترامپ ارائه خواهم کرد تا نحوه ادامه کار را مشخص کند.» تعیین یک‌طرفه نتیجه مذاکره و اعلام آن یعنی مذاکره به معنی دستور است. دیروز هم ایشان و هم سخنگوی کاخ سفید تهدید را برجسته کردند. تیم ایرانی باید هرگونه قیم‌مآبی و زیاده‌خواهی دشمن را در دستور روایت اول قرار دهد. 
 سعید آجورلو:
دو طرف می‌دانند که بخش بزرگی از موفقیت در [مذاکرات عمان]تصویری است که مذاکره‌کنندگان از میز عمان در ذهن ایرانیان می‌سازند. اجازه ندهیم تصویر اول و اصلی را ترامپ بسازد. افکار عمومی ایرانیان بخش مهمی از قدرت مذاکراتی ایران است. 
 مرتضی کامل‌نواب:
تا اینجای کار، مذاکره نه آن چیزی که ترامپ می‌خواست، بلکه آن چیزی شد که ایران اراده کرد. با درخواست امریکا، غیرمستقیم با حضور عمان و نه امارات. ان‌شاءالله این پازل تکمیل شود و با تدبیر لازم و بی‌اعتمادی کامل به امریکا، این کار دنبال شود. 
 سیدمحمدحسین راجی:
آن کس که ‎عقب‌نشینی کرده امریکاست، نه ایران. مذاکره غیر‌مستقیم با امریکا برای احیای برجام، هم در دولت روحانی در جریان بود و هم در دولت شهید رئیسی. آنچه مانع به نتیجه رسیدن مذاکرات بود، باج‌خواهی امریکایی‌ها و طرح موضوعات ‎فراهسته‌ای بود؛ لذا مذاکرات غیرمستقیم چیز جدیدی نیست. ‎# فریب رسانه را نخورید.
 مجتبی همتی‌فر:
‏برخی چنان از خوش‌بینی در تعامل با امریکا سخن می‌گویند که انگار اولین مواجهه «ما» با «ایالات متحده» است. خوب است درس تاریخمان را خوب بخوانیم. بیراه نیست که رهبری تأکید دارند اسناد جاسوسی و دشمنی لانه امریکا در ایران در کتاب‌های درسی گنجانده شود...

برچسب ها: مذاکره ، امریکا ، ایران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار