کد خبر: 1290920
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
حاشیه‌های سفر اخیر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا همچنان ادامه دارد.

جوان آنلاین: روزنامه فرانسوی ۲۰ دقیقه با انتشار گزارشی به شدت از عبور هواپیمای حامل بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از حریم هوایی این کشور در جریان سفر اخیر وی به آمریکا انتقاد کرد.

در این گزارش آمده است که مقامات فرانسوی با علم به این موضوع هیچ اقدامی برای بازداشت نتانیاهو با وجود صدور حکم جلب بین المللی وی انجام ندادند.

این اقدام فرانسه واکنش‌های منفی کارشناسان قوانین بین المللی را به دنبال داشت چرا که آنها معتقدند این مسأله نقض آشکار تعهدات قانونی پاریس به شمار می‌رود.

در همین راستا جمعیت فرانسوی(JURDI) یک نامه خطاب به رئیس جمهور این کشور ارسال و خواهان ارائه توضیحات در خصوص عبور هواپیمای حامل نتانیاهو از حریم هوایی این کشور شد.

لازم به ذکر است که سفر جنجالی نتانیاهو به آمریکا با حاشیه‌های زیادی به ویژه تحقیر وی توسط ترامپ در واشنگتن همراه بوده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار