کد خبر: 1290379
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴
یک نشریه صهیونیستی به فلج شدن بندر ایلات به دلیل عملیات های موفقیت آمیز نیروهای مسلح یمن بعد از گذشت بیش از یک سال اذعان کرد.

جوان آنلاین: نشریه صهیونیستی گلوبس اذعان کرد که بندر ایلات در اراضی اشغالی همچنان بعد از گذشت بیش از یک سال به دلیل عملیات نیروهای مسلح یمن و ممانعت از ورود کشتی‌ها به این بندر متروکه است.

بر اساس این گزارش، اتحادیه کارگری در رژیم صهیونیستی مسئولان بندر ایلات را به اخراج ۱۸ کارگر متهم کرده‌اند و به نظر می‌رسد روابط میان دو طرف بسیار پر تنش شده و در آستانه انفجار است.

گلوبس همچنین اذعان کرد که نیروهای مسلح یمن موفق شدند حرکت کشتی‌ها را در خلیج سوئز متوقف کرده و شرکت‌های دریانوردی را مجبور به تغییر مسیر حرکت کشتی‌های خود کنند.

لازم به ذکر است که عملیات نیروهای مسلح یمن تنها علیه کشتی‌ها رژیم صهیونیستی و وابسته به این رژیم برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین صورت می‌گیرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار