کد خبر: 1290183
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۷
وزارت بهداشت فلسطین در غزه از شهادت ۵۸ فلسطینی طی ۲۴ ساعت اخیر در تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی به نوار غزه خبر داد.

جوان آنلاین: وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز سه‌شنبه از شهادت ۵۸ فلسطینی طی ۲۴ ساعت اخیر در تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی به نوار غزه و زخمی شدن ۲۱۳ نفر دیگر خبر داد.

به گزارش تسنیم، این وزارت افزود از ابتدای هجدهم مارس که رژیم صهیونیستی جنگ و تجاوزات خود را از سرگرفت، ۱۴۴۹ فلسطینی به شهادت رسیدند و ۳۶۴۷ نفر دیگر زخمی شدند.

بر اساس این گزارش، آمار کل شهدای غزه از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی در اکتبر ۲۰۲۳ به ۵۰ هزار و ۸۱۰ نفر و مجروحان به ۱۱۵ هزار و ۶۸۸ نفر رسیده است. در این بیانیه آمده است که هنوز بیش از ۱۱ هزار نفر نیز در نوار غزه مفقود و زیر آوار هستند.

پس از سرگیری جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه همزمان با محاصره ظالمانه و سنگین علیه این باریکه، حملات جنگنده‌های صهیونیستی به مناطق مختلف غزه همچنان ادامه دارد.

رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که جنگنده‌های رژیم اشغالگر شمال شهر رفح در جنوب نوار غزه را بمباران کردند. در حمله اشغالگران به منطقه بیت لاهیا در شمال نوار غزه شش فلسطینی به شهادت رسیدند.

در تجاوزات جنگنده‌های رژیم اشغالگر به مناطق الکرامه و السفینه در شهر غزه هم دست کم ۵ تن شهید و شمار دیگری زخمی شدند. شماری از غیرنظامیان فلسطینی هم در بمباران یک خانه در دیرالبلح در مرکز نوار غزه به شهادت رسیدند که تعداد زیادی از آنها کودک هستند.

همزمان با آن، حملات هوایی شدید ارتش رژیم اشغالگر به شهر رفح در جنوب نوار غزه ادامه دارد. در شهر رفح یک بالگرد آپاچی اقدام به تیراندازی به سمت مناطق مسکونی کرده است.

منابع فلسطینی همچنین از تداوم حملات توپخانه‌ای ارتش اشغالگر به منطقه الشجاعیه در شرق شهر غزه خبر دادند. اداره دفاع مدنی غزه گزارش داد که از صبح امروز تاکنون دست کم ۲۳ غیرنظامی فلسطینی در حملات صهیونیست‌ها به شهادت رسیده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار