کد خبر: 1289652
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۹
از ابتدای طرح نوروزی تا پایان روز ۱۵ فروردین امسال، پلیس راهور تهران بزرگ بیش از ۱۱۳ هزار اعمال قانون موتورسواران را ثبت کرده است.

جوان آنلاین: سردار سید ابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی در میان موتورسواران گفت: موتورسواران به عنوان یکی از پرتحرک‌ترین گروه‌های رانندگان در پایتخت، مسئولیت ویژه‌ای در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی دارند. رعایت این قوانین نه تنها باعث حفظ ایمنی خود آنها می‌شود، بلکه نقش مهمی در کاهش تصادفات و حوادث دارد.

سردار موسوی پور در خصوص آمار اعمال قانون از ابتدای طرح نوروزی تا ۱۵ فروردین امسال گفت: همکاران بنده در پلیس راهور تهران بزرگ بیش از ۱۱۳ هزار اعمال قانون برای موتورسیکلت سوران ثبت کرده اند.

وی افزود: هدف اصلی ما از اجرای این طرح، ارتقای ایمنی و کاهش تخلفات بود. پلیس راهور پایتخت با حضور فعال در سطح شهر و معابر اصلی توانست تأثیر قابل‌توجهی در نظم‌دهی به تردد موتورسواران داشته باشد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در پایان گفت: رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توسط موتورسواران، نقش مهمی در حفظ ایمنی و کاهش حوادث دارد. اجرای این قوانین و همکاری با پلیس راهور، می‌تواند به بهبود شرایط ترافیکی و ایجاد معابری امن‌تر و منظم‌تر کمک کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار