کد خبر: 1274170
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۵
صدراعظم آلمان امروز در پیام خود به مناسبت فرا رسیدن سال نو میلادی گفت: اوکراین را تنها نمی‌گذاریم.

جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری دویچه وله، «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان امروز سه شنبه در پیام خود به مناسبت فرا رسیدن سال ۲۰۲۵ از ادامه کمک به اوکراین در سال آتی میلادی خبر داد.

به گزارش مهر، صدراعظم آلمان در این خصوص ادعا کرد که برلین با آرامش خاطر به اوکراین کمک می‌کند تا از گسترش جنگ جلوگیری شود!

«اولاف شولتز» در سخنرانی سال نو میلادی افزود: بسیاری از شهروندان ظاهرا به جنگ روسیه با اوکراین با احساس ترس فزاینده‌ای نگاه می‌کنند. من می‌توانم به شما اطمینان دهم که ما اوکراین را تنها نخواهیم گذاشت و از همه در اروپا بیشتر کمک به کی یف را ادامه خواهیم داد.

وی در ادامه با طرح ادعایی متناقض با رویکرد کشورش در خصوص درگیری‌ها در اوکراین مدعی شد: در عین حال، برلین برای جلوگیری از گسترش جنگ، رویه آرامی را به دور از ترس و التهاب در پیش خواهد گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار