کد خبر: 1289865
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۲
یائیر لاپید رهبر مخالفان ائتلاف حاکم بر اسرائیل در کنست این رژیم هشدار داد، هر روز اضافی که بنیامین نتانیاهو در راس قدرت باقی بماند، می‌تواند ما را به فاجعه بزرگ نزدیک‌تر کند.

جوان آنلاین: رهبر اپوزیسیون در کنست رژیم صهیونیستی در تویتی که در شبکه ایکس منتشر شد، اعلام کرد، هر روز اضافی که کابینه تحت رهبری نتانیاهو در قدرت بماند می‌تواند احتمال آنکه کار ما با یک فاجعه بزرگ دیگر تمام شود و منجر به هلاکت تعداد زیادی از ما گردد، بیشتر می‌شود.

به گزارش تسنیم، او در این رابطه افزود، در حالی که همچنان ۵۹ اسیر ما در غزه به سر می‌برند، بحران اقتصادی روز به روز تشدید پیدا می‌کند و بار جنگ به شکل طاقت فرسایی بر گرده نیرو‌های احتیاط قرار دارد، شاهد آن هستیم که نتانیاهو خود را سرگرم تخریب و از بین بردن نهاد‌های امنیتی اسرائیل کرده است.

نتانیاهو به شدت از رسوایی قطر گیت هراسان شده است و هر بار تلاش تازه‌ای را برای فرار از بار مسئولیت انجام می‌دهد، اما این کار‌ها نفعی برایش ندارند.

کابینه فعلی اسرائیل، اسرائیل را ویران کرده است و به مردم پشت کرده، باید همین الان استفعا دهد.

او در تویت دیگری هم نوشت، علت اصلی برکناری رونین بار رئیس شاباک آن است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر به شدت در تکاپوی فرار از رسوایی قطر گیت است.

روزنامه یدیعوت آحارانوت هم در گزارشی در این رابطه تاکید کرد، بعد از آنکه حکم بازداشت دو نفر از کارمندان ارشد دفتر نخست وزیری صادر شد، دادستان اسرائیل با احضار نتانیاهو برای شهادن دادن در رابطه با این مسئله موافقت کرد.

این رسانه عبری زبان در عین حال خبر داد، در حال حاضر نتانیاهو برای شهادت دادن احضار شده ون بازجویی نخواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار
وب گردی