کد خبر: 1289828
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۰
تقی دژاکام
حتماً باز هم شما اینجا و آنجا و به‌خصوص در شبکه‌های ماهواره‌ای شنیده‌اید که مردم از دین برگشته‌اند، مردم به انقلاب و به آخوند‌ها بدبین شده‌اند، مردم دیگر خدا را هم قبول ندارند، مردم فلان، مردم بهمان. آنها البته برای اثبات ادعا‌های خود نمونه‌هایی هم دارند که ممکن است آن را با رسم شکل هم برای شما توضیح بدهند. این نمونه‌ها ممکن است اظهارات یکی دو سوپرانقلابی سابق باشد که مثلاً حالا طی مصاحبه‌هایی از امریکا و اسرائیل هم خواسته باشند به کشور ایران حمله کنند، ممکن است یکی دو بازیگر سابق باشند که توهم برشان داشته بوده که جمهوری اسلامی چهل‌سالگی خودش را یا مثلاً برف زمستان دو سال پیش را نمی‌بیند، ممکن است چندین و چند نفری باشند که در بین شهره‌ها یا غیرمعروفه‌ها حجاب را به‌کلی کنار گذاشته باشند و بدون پوشش اسلامی در فضای مجازی یا انظار عمومی ظاهر شده و می‌شوند و نمونه‌هایی از این دست. سرجمع تمام این نمونه‌ها چقدر می‌شود؟ ده نفر؟ هزار نفر؟ ده هزار نفر؟ چقدر؟ درصد حداکثر این تعداد به جمعیت کشور اسلامی‌مان چقدر است؟ آیا خنده‌دار نیست که این درصد بسیار کم ریزش‌ها را تهمتی برای تمام مردم خوب و دیندار کشورمان قرار دهیم و همه آنها را به دین و آیین و انقلاب شکوهمندشان بی‌اعتماد معرفی کنیم؟
از سوی دیگر خوب است نگاهی به رویش‌های مبارک و گاه باورنکردنی سال به سال و ماه به ماه مردم و نظام و میهن اسلامی بیندازیم تا به‌جای ناامیدی، سرشار از امید و سرزندگی و نشاط شویم؟ لازم نیست خیلی دور برویم، کافی است از همین ایام اخیر یاد کنیم. از حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن دوماه پیش تا راهپیمایی خیره‌کننده روز قدس امسال که مردم انصافاً در آن گل کاشتند و حیرت آفریدند. آن‌هم در شرایطی که به قول ناامیدطلبان و ناراضی‌سازان نرخ دلار به نصاب بی‌سابقه ۱۰۰ هزار تومان و سکه طلا به ۱۰۰ میلیون تومان رسید؛ دو فاکتوری که همیشه درست یا غلط به عنوان عوامل یا میزان سلامت یا خرابی اقتصاد در ایران معرفی می‌‎شود. حضور پرشور و پرنشاط مردم به خصوص در راهپیمایی روز قدس بسیار مهم‌تر از راهپیمایی روز ۲۲ بهمن ارزیابی می‌شود چراکه ۲۲ بهمن به هر حال ممکن است یک رویداد ملی تلقی شود، اما روز قدس رویدادی که به کیان امت اسلامی مربوط است و بودند کسانی که سال‌ها پیش با صراحت و در این یکی دو سال به دلیل جنایات بی‌سابقه و باورنکردنی رژیم صهیونی اسرائیل با رودربایستی و با طعنه و کنایه شعار «نه غزه نه لبنان» سر می‌دادند و می‌دهند، ضمن اینکه نرخ دلار و سکه طلا هم در فاصله بین این دو راهپیمایی افزایش بسیار بیشتری پیدا کرده بود، اما مردم آمدند و با زبان روزه در خیابان‌های اصلی تمام شهر‌ها و روستا‌های کشورمان سیل جمعیت راه انداختند، به‌گونه‌ای که همه رسانه‌های بیگانه و برخی رسانه‌های داخلی مجبور شدند یا به فراوانی جمعیت اعتراف کنند یا خفقان بگیرند و سوت‌زنان یا با سکوت از کنار این رویداد مهم بگذرند. روزنامه‌های جبهه انقلاب هم که در تعطیلات نوروزی بودند!
علاوه بر اینها، حضور بسیار پرتعداد مردم در مراسم مذهبی شب‌های قدر و دعا و نیایش و احیا و در بسیاری از حرم‌ها و مساجد اعتکاف رمضانی هم از مواردی بود که امسال کاملاً به چشم می‌آمد، به‌خصوص که بخش اعظم این حضور پرشمار مربوط به جوانان دختر و پسر و نسلی بود که در تبلیغات سوء دشمنان، آنان را از دین‌برگشته و ناامید و سرخورده معرفی می‌کنند. 
در مسافرت‌های نوروزی هم مشهد مقدس با ۱۰ میلیون زائر و مسافر، باز هم مثل همیشه و البته بیشتر از هر سال مقصد اول مردم کشورمان قرار گرفت تا جایی که امکان حرکت راحت در صحن‌های یازده‌گانه حرم رضوی واقعاً مشکل بود و این میزان حضور مردم و مسافر از نگاه خود مشهدی‌ها هم بی‌سابقه و شگفت‌انگیز ارزیابی می‌شد. 
جالب است که در حرم‌های مطهر حضرات معصومین علیهم‌السلام در عتبات عراق هم همین افزایش فوق‌العاده زائران ایرانی اهالی شهر‌های کربلا و نجف را هم شگفت‌زده کرد. آنها معتقدند که میزان حضور زائران ایرانی در شب‌های قدر امسال به نسبت شب‌های قدر سال‌های گذشته قابل مقایسه نیست. به گفته آنها، میزان حضور زائران که اکثر قریب به اتفاق آنها را ایرانیان تشکیل می‌دادند، جمعیت امسال کربلا در شب بیست‌وسوم ماه مبارک رمضان را تقریباً نزدیک به ایام اربعین کرده بود. 
این میزان از سفر‌های زیارتی به مشهد و قم و کربلا و نجف و شهر‌های زیارتی دیگر در تعطیلات نوروزی اول امسال در شرایطی است که مردم روزه‌دار بودند و بسیاری از آنها به طور سنتی از مسافرت حتی سفر‌های زیارتی در ماه مبارک پرهیز می‌کنند تا روزه‌هایشان خدشه‌دار وخراب نشود. 
در آخرین مثال از این حضور‌ها که هم دینی است و هم انقلابی، حضور چشمگیر مردم تهران در نماز عید فطر امسال به امامت رهبر عزیز انقلاب اسلامی است که تا خیابان‌ها و بزرگراه‌های منتهی به مصلای امام خمینی هم کشیده شد. این در حالی است که نماز عید فطر علاوه بر مصلا، در تمامی مساجد و مراکز دینی سطح شهر هم برگزار می‌شد و کسانی که در این همایش عظیم شرکت کردند، علاوه بر وجه دینی و مذهبی آن، به خاطر رهبر عزیز انقلاب در آن شرکت کرده بودند و به قول خودشان در شعار‌های قبل نماز: این‌همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده. 
آری، رسانه‌ها یا دروغ می‌گویند یا حاضر نیستند راستش را بگویند که مردم در نوروز امسال و در شب‌ها و روز‌های ماه مبارک بخصوص شب‌های قدر و در نماز‌های عید فطر چقدر بودند و کجا‌ها رفتند و چه حماسه‌ها که نیافریدند. رسانه‌های دشمن و رسانه‌های وابسته به دشمن در داخل ترجیح می‌دهند یا این جمعیت‌های میلیونی در تظاهرات و صحن‌ها و نیایش‌ها را فتوشاپ قلمداد کنند! یا با سوت و سکوت از کنار آنها بگذرند تا این باور در مردم تقویت نشود که رویش‌های دینی و انقلابی چقدر زیاد و حیرت‌انگیز است.
برچسب ها: دین ، ماهواره ، مذهب ، انقلاب
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار