کد خبر: 1249304
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۵
یک شرکت بازاریابی که مشتریانی مانند فیس بوک و گوگل دارد، فاش کرد به میکروفون موبایل کاربران گوش می‌دهد و سپس با توجه به اطلاعات جمع آوری شده تبلیغاتی را برای آن‌ها نمایش می‌دهد.

جوان آنلاین: طبق گزارشی جدید به نظر می‌رسد موبایل‌های افراد واقعاً از صاحبانشان استراق سمع می‌کنند.

به گزارش مهر، گروه رسانه‌ای کاکس به تازگی فاش کرده شرکت‌های گوگل و متا از طریق میکروفون موبایل کاربران برای نمایش تبلیغات به آنها، استراق سمع می‌کند.

این شرکت به سرمایه‌گذاران خود اعتراف کرد نرم‌افزار «گوش دادن فعال» آن با استفاده از هوش مصنوعی برای یافتن داده‌های مورد نظر خود به مکالمات افراد گوش می‌کند.

گروه رسانه‌ای کاکس (CMG) در بیانیه‌ای برای سرمایه گذاران نوشت: آگهی دهندگان می‌توانند این داده‌های صوتی را با داده‌های رفتاری همخوان کنند تا مشتریان مورد نظرشان را بیابند.

این شرکت اشاره کرده محاورات و رفتار‌های آنلاین مشتریان ردی از فعالیت‌هایشان به جا می‌گذارد و نرم افزار هوش مصنوعی این اطلاعات رفتاری و صوتی را از بیش از ۴۷۰ منبع جمع آوری می‌کند.

در این گزارش ادعا شده فیس بوک، گوگل و آمازون از مشتریان گروه رسانه‌ای کاکس هستند.

گوگل پس از برقراری ارتباط با رسانه ۴۰۴ مدیا که این گزارش را منتشر کرده بود، گروه رسانه‌ای کاکس را از وب سایت Partners Program خود حذف کرد. سخنگوی شرکت نیز در این باره گفت: تمام آگهی دهندگان باید از قوانین و مقررات و همچنین سیاست‌های تبلیغاتی گوگل پیروی کنند. هنگامیکه ما تبلیغات یا آگهی دهندگان ناقض این سیاست‌ها را شناسایی کنیم، اقدامات متناسب را در قبال آن‌ها انجام می‌دهیم.

متا که شرکت مادر فیس بوک و اینستاگرام است، نیز اعلام کرد مشغول بررسی فعالیت‌های این شرکت است تا نقض قوانین توسط آن را مشخص کند.

سخنگوی آمازون نیز اعلام کرد زیرمجموعه تبلیغاتی آن هرگز در این برنامه با CMG همکاری نکرده و قصدی برای چنین اقدامی ندارد. این شرکت نیز اعلام کرد در قبال هر شریکی که قوانینیش را نقض کند، اقدامات لازم را اجرا می‌کند.

برچسب ها: گوگل ، موبایل ، هوش مصنوعی
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
امید صالحی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۵
0
0
باز هم کلاس کارشون از «بله» خیلی بالاتره ...
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار