جوان آنلاین: در تداوم واکنشها به کابینه معرفی شده از سوی مسعود پزشکیان، رئیس دولت چهاردهم، کاربران شبکههای اجتماعی به فشارهای اصلاحطلبان به رئیسجمهور انتقاد کردند. کاربران این فشارها را تعبیر به سهمخواهی و دخالت در کار دولت دانستند که موجب اخلال در عملکرد دولت آینده خواهد شد. کاربران همچنین تأکید کردند دکتر پزشکیان نباید تسلیم فشارها شود و اجازه دخالت گروههای تندرو در تعیین وزرا را بدهد. در ادامه بخشهایی از واکنشهای کاربران را مرورکردهایم.
جلیل محبی:
توییتهای این روزها از طرفین سیاست را برهنه بخوانید: «چرا وزرای سیاست زده انتخاب نکردی که فحش بدهیم و فحش بشنویم و شکاف اجتماعی را عمیقتر کنیم.»
حسین علیمردی:
گروههایی که امروز به آقای پزشکیان بابت لیست کابینه معرفی شده فشار میآورند، اصلیترین مانع توفیق آقای پزشکیان هستند. این گروه واقعاً چه توقعی از آقای پزشکیان دارند؟ مثلاً میخواستند فلان استاد دانشگاه که در شورش ززز هر روز توییت میزد، وزیر شود؟
رضا زمانی:
رهبر معظم انقلاب فرمودند: موفقیت رئیسجمهور و دولت جدید موفقیت همه ماست. اختلاف نظرهای شخصی و جناحی نباید بر اصل حمایت از دولت با محوریت اجرای سیاستهای کلی نظام خدشه وارد نماید. حتماً کارآمدی با ایثار و فداکاری حاصل میشود نه با سهم خواهی.
کیان مهزاد:
درست است که چند وزیر پیشنهاد شده ناامیدکننده است، اما فشار گروهی اصلاحطلبان به پزشکیان با رهبری ظریف واقعاً اعجاببرانگیز است! همینها تا دیروز میگفتند ما فقط نظر مشورتی به رئیسجمهور میدهیم و حالا با فشار دنبال سهماند!
رضا شریفی:
رئیسجمهور چشم بسته کابینه خود را انتخاب نکرده که الان به خاطر فشار رسانهای بخواهد برخی اعضای آن را تغییر بدهد. حمایت تمام قد رئیسجمهور از همه گزینههای پیشنهادی، نشانهای از عزم جدی او برای غلبه بر مشکلات کشور است. #کابینه_ پزشکیان
احمد روستایی:
خیلی جالب است که یک عده از رئیسجمهور توقع براندازی جمهوری اسلامی و انتخاب گزینههای رادیکال و تند و برانداز برای وزارت را دارند! شما متوجه هستید که رئیسجمهور چه جایگاهی دارد؟! واقعاً این جماعت عجیب و غریب هستند.
عبدالرضا داوری:
جناب آقای دکتر پزشکیان! هرگونه تغییر در فهرست وزرای پیشنهادی، تحت فشار سیاسی و رسانهای، تصویر شما را به عنوان یک رئیسجمهور منفعل و فشارپذیر بازنمایی میکند و ادامه مسیر برایتان دشوار میشود. به قرآن رجوع کنید: «در کارها با آنان مشورت کن ولی تصمیم که گرفتى قاطع باش و بر خدا توکل کن.»
داود مدرسییان:
استعفای ظریف برای فشار بیشتر به پزشکیان [بود]! همانطور که قبلاً عرض کردم ظریف پاشنه آشیل دولت جدید است و درست قبل از شکلگیری دولت، موجبات شکاف و اختلاف را در دولت فراهم آورده! او و برخی دیگر از افراطیها استاد شکاف و اختلافافکنی بین صفوف ملت هستند!
کاربری با نام «ناهید»:
طرف یهجوری از لیست کابینه انتقاد میکنه که انگار قرار بوده پزشکیان میرحسین موسوی رو بذاره وزیر! آخه آدم، قراره وزیر برای کار در چارچوب قانون معرفی بشه نه آدم برای فتنه و دعوا و دوقطبی و بکش بکش بچینند!
وحید خاتمی:
با وجود انتقادات بحق مردم نسبت به چینش کابینه دولت چهاردهم به رئیسجمهور محترم، اما در شرایط فعلی کشور اعتبارزدایی و تضعیف حمایتهای مردمی از دکتر پزشکیان توسط کسانی که به ایشان رأی دادند و حتی کسانی که به ایشان رأی ندادند قطعاً به نفع ایران و ایرانی نخواهد بود.
سیدعلیرضا موسوی:
بسیار خب آقای رئیسجمهور پزشکیان اگر شما فکر میکنید با این ترکیب میتونید به وعدههای انتخاباتی خودتون جامه عمل بپوشونید حرفی نیست ما به شما اعتماد داریم و نظارهگر و مطالبهگر وعدهها هستیم.