سید کمال الدین در جلسه کارگروه استانی ساماندهی کشتارگاههای استان از تهیه سند جامع آسیبشناسی و احداث کشتارگاههای صنعتی و مدرن در استان خبر داد و اظهار کرد:" اداره کل دامپزشکی استان و جهاد کشاورزی میبایست نسبت به تهیه سند جامع با توجه به تعداد دام، جمعیت، میزان مصرف گوشت، موضوعات اجتماعی و اقتصادی هر منطقه در استان اقدام و از ظرفیت سرمایهگذاران متقاضی در این حوزه استفاده بهتری نمایند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی افزود: کشتارگاهها میبایست در قالب زنجیرهایی از کشتار تا فرآوری محصولات مربوط به کشتار دام دیده شوند و از طرفی در صدور مجوز باید کشتارگاههای صنعتی را در نقاطی از استان که دام بیشتری وجود دارد، برنامه ریزی شود تا دامداران شریف در انتقال دام به کشتارگاه با مشکلی مواجه نگردند و هزینه کمتری جهت انتقال پرداخت نمایند.
وی به پیگیری و نظارت بر ساخت کشتارگاههای جدید صنعتی با رعایت ضوابط زیست محیطی و حتی الامکان در مناطق صنعتی در استان توسط دستگاههای ذیربط تاکید و اشاره کرد: در حوزه سلامت و بهداشت و امنیت غذایی در خصوص گوشت قرمز هیچ کوتاهی از سمت متولیان کشتارگاهها پذیرفتنی نخواهد بود.
در این جلسه با ساخت کشتارگاه صنعتی توسط بخش خصوصی در شهرستان زبرخان و همچنین شهرستانهای طرقبه شاندیز، گلبهار و چناران به صورت منطقهای و واگذاری کشتارگاه سبزوار به سرمایه گذار جدید با توجه به مصوبه کمیته ساماندهی کشتارگاههای شهرستان موافقت گردید.
لازم به ذکر است؛ استان خراسان رضوی ۱۰ باب کشتارگاه صنعتی در حال ساخت دارد و چهار کشتارگاه صنعتی نیز در حال ارائه خدمات به مردم شریف استان میباشند.