برنامه تلویزیونی گفتگومحور اختیاریه با تهیه کنندگی و اجرای سید مرتضی فاطمی به زودی پخش خود را از شبکه پنج آغاز خواهد کرد.
این برنامهی شبانه، بصورت زنده و ۴ شب در هفته (شبهای یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه) در ساعت ۲۲ روانه آنتن شبکه پنج سیما می شود.
همزمان از لوگوی این برنامه با طراحی محمد صمدی و با نشانههایی که بر «گفتگو» تاکید دارد، رونمایی شد.
برنامه «اختیاریه»، تالار گفتگوی چالشی و صریح است و تلاش دارد تا با شخصیتهای شناخته شده فرهنگی، هنری، سیاسی، اجتماعی و علمی متن جامعه، گفتگوهای فرامتنی انجام دهد.
پیش تولید «اختیاریه» از سه ماه پیش با پژوهش مهمانان، آغاز شد و هم اکنون مراحل آماده سازی دکور را پشت سر میگذارد. پژوهش، ویژگی مهم «اختیاریه» است و مجموعهای متشکل از روزنامه نگاران بنام سالهای اخیر رسانههای کشور ترکیب تیم پژوهش آن را شکل میدهند.
#سید_مرتضی_فاطمی پیش از این، تهیهکنندگی و اجرای برنامه تلویزیونی «۱۸۰ درجه» و سریالهای تلویزیونی «هوش سیاه» و «شرایط خاص» را برعهده داشته است