کد خبر: 1290315
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۵
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، با اشاره به حمایت یونسکو از پروژه‌های میراث مشترک آسیایی، بر ضرورت سرمایه‌گذاری‌های مشترک فرهنگی با رویکرد غیرغربی تأکید و تصریح کرد: چین، روسیه و کشور‌های آسیای مرکزی از شرکای بالقوه ما در پروژه‌های فرهنگی و گردشگری هستند.

جوان آنلاین: از میراث‌آریا، سیدرضا صالحی‌امیری در گفت‌و‌گو با شبکه فونیکس چین، با تأکید بر قدمت تعاملات ایران و چین، جاده ابریشم را نماد پیوند‌های تمدنی، فرهنگی و اقتصادی ملت‌های کهن آسیا دانست و اظهار کرد: ایران و چین، به عنوان دو تمدن تأثیرگذار جهانی، از دوران باستان تاکنون نقش محوری در تبادل فرهنگی شرق و غرب ایفا کرده‌اند. این تعاملات تاریخی، امروز در قالب توافق‌نامه‌های راهبردی مانند برنامه همکاری جامع ۲۵ ساله، چشم‌اندازی نوین یافته‌اند.

به گزارش ایرنا، وی با اشاره به ظرفیت‌های عظیم دیپلماسی فرهنگی تهران و پکن، افزود: نسل جدید همکاری‌ها در حوزه‌هایی، چون آموزش زبان، تولیدات رسانه‌ای مشترک، نمایشگاه‌های فرهنگی، تبادل هنرمندان و بازسازی اماکن تاریخی می‌تواند به زمینه‌ای برای تعمیق شناخت متقابل میان ملت‌ها تبدیل شود.

وزیر میراث‌فرهنگی همچنین به پیوستن شهر سمنان به عنوان یکی از اعضای مؤسس «اتحاد بین‌المللی شهر‌های گردشگری مسیر جاده ابریشم» در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و آن را نمونه‌ای از بازتعریف جایگاه تاریخی ایران در نقشه نوین همکاری‌های فرهنگی آسیایی دانست.

راهکار‌های توسعه گردشگری ایران و چین

وی از روند فزاینده همکاری‌های فرامرزی ایران با کشور‌های آسیای مرکزی و چین در احیای میراث جاده ابریشم سخن گفت و خاطرنشان کرد: توسعه مسیر‌های گردشگری مشترک، مشارکت در ساخت زیرساخت‌های اقامتی و حمل‌ونقل و جذب گردشگران بین‌المللی به‌ویژه از چین، در دستور کار دو کشور قرار دارد.

صالحی‌امیری با اشاره به حمایت یونسکو از پروژه‌های میراث مشترک آسیایی، بر ضرورت سرمایه‌گذاری‌های مشترک فرهنگی با رویکرد غیرغربی تأکید و تصریح کرد: چین، روسیه و کشور‌های آسیای مرکزی از شرکای بالقوه ما در پروژه‌های فرهنگی و گردشگری هستند.

وی توسعه گردشگری دیجیتال، استفاده از فناوری واقعیت مجازی و تور‌های برخط را ابزاری هوشمندانه برای گسترش تجربه گردشگری بدون نیاز به زیرساخت‌های پرهزینه توصیف کرد و خواستار ارتقای همکاری در این زمینه شد.

صالحی‌امیری با اشاره به ظرفیت‌های رسانه‌ای موجود، از برنامه‌های آتی برای همکاری با شبکه سی‌سی‌تی‌وی/ CCTV در زمینه تولید محتوای تبلیغاتی مشترک خبر داد و گفت: حضور گروه‌های مستندساز چینی در ایران، انتشار محتوای گردشگری ایران در رسانه‌های چینی، و به‌روزرسانی پلتفرم "ویزیت‌ایران" به زبان چینی، بخشی از راهبرد رسانه‌ای ما برای معرفی ایران در شرق آسیاست.

او همچنین بهره‌گیری از شبکه‌های اجتماعی نمایندگی‌های ایران در چین، استفاده از چهره‌های تأثیرگذار چینی در بازاریابی فرهنگی و مشارکت در صندوق‌های فرهنگی آسیایی را از محور‌های مهم گسترش تعاملات آینده برشمرد و تأکید کرد: جاده ابریشم جدید نه‌تنها مسیر تجارت و اقتصاد، بلکه راهی برای گفت‌وگوی تمدن‌ها و احیای هویت فرهنگی مشترک ملت‌های کهن است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار