کد خبر: 1290047
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
رئیس عدلیه: 

جوان آنلاین: رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه باید میان فرد مفسد و فرد خطاکار و فرد زمین خورده تفاوت قائل شد، بر برخورد بدون تبعیض، بازدارنده و قاطع با مرتکبان فساد خصوصاً کارگزار مفسد تأکید کرد. 
به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، روز گذشته طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضائیه تأکید کرد: باید میان فرد مفسد و فرد خطاکار و فرد زمین‌خورده تفاوت قائل شد. با فردی که مرتکب فساد شده، باید به صورت حرفه‌ای، علمی، قاطع، سریع، بازدارنده و بدون‌تبعیض برخورد کرد، به ویژه آنکه کارگزاری از حکومت نیز در این فساد دخیل باشد. از سویی دیگر به فرد خطاکار باید کمک کرد که خطای خود را اصلاح و جبران کند، اما فردی که به میدان تولید و سرمایه‌گذاری آمده، اما به واسطه حادث شدن برخی شرایط و موانع، زمین خورده است را باید از زمین بلند کرد، در اینجا هم دستگاه‌های حکومتی نظیر دولت و قوه قضائیه دارای مسئولیت هستند و هم اتحادیه‌ها و صنوف. 
محسنی اژه‌ای در ادامه با اشاره به مقوله مهم تبیین‌گری رسانه‌ای در زمینه «سرمایه‌گذاری برای تولید» اظهار کرد: یکی از الزامات مهم در امر تحقق شعار سال، تبیین و تشریح مقوله «سرمایه‌گذاری در تولید» توسط رسانه ملی و سایر رسانه‌های مرجع و متنفذ در کشور است، مردم ما هشیار و تکلیف‌مدار هستند، باید نتایج و ثمرات کلان سرمایه‌گذاری در تولید را به صورت هنرمندانه و هوشمندانه برای آنها تشریح و تبیین کرد، باید توضیح داد و توجیه کرد که سرمایه‌گذاری در تولید صرفاً یک امر درآمدزا نیست بلکه اثرات نافعی برای رشد و توسعه اقتصادی کشور دارد و به صورت فرایندی و کلان تأثیر شگرفی در معیشت مردم خواهد داشت، رسانه‌های مرجع و متنفذ داخلی باید به معرفی و تبلیغ تولیدکنندگان و سرمایه‌گذارانی بپردازند که با هدف ارتقای وضعیت اقتصادی کشور به میدان آمده‌اند، بعضاً کار‌های بزرگی در این راستا در کشور صورت می‌گیرد، اما مردم از این کار‌ها مطلع نمی‌شوند و فضا برای رسانه‌های معاند جهت عملیات روانی علیه اقتصاد و تولید کشور ایجاد می‌شود. 
رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر تسهیل و تسریع «سرمایه گذاری برای تولید» گفت: همه قوای کشور در امر پیاده‌سازی کامل و جامع مقوله «سرمایه‌گذاری در تولید» دارای وظایف و مسئولیت هستند، در وهله نخست، این دولت است که باید در این زمینه تمامی مساعی خود را به کار گیرد. 
محسنی اژه‌ای در ادامه علاوه بر موضوع تبیین الزامات تحقق شعار سال، به برخی دیگر از موضوعات مهم نیز گریزی زد و از جمله، به اهمیت مقوله نظارت مستمر بر فعالیت مدیران قضایی تأکید کرد و در همین زمینه گفت: من شخصاً در زمینه نظارت جدی و سختگیرانه بر اجرای «ماده ۱۵۰ قانون آیین دادرسی کیفری» ناظر بر «ممنوعیت کنترل ارتباطات مخابراتی افراد» اهتمام دارم و در این راستا، گزارشات ماهانه مستمری را از رؤسای کل دادگستری استان‌ها دریافت می‌کنم. همچنین درخصوص رسیدگی به گزارش‌های اِعمال مواد ۴۷۴ و ۴۷۷ قانون موصوف نیز اهتمام دارم. 
رئیس دستگاه قضا ضمن قدردانی از همه مسئولان، قضات و کارکنان پرتلاش و خدوم دستگاه قضایی به ویژه در دادگستری و دادستانی تهران به سبب رسیدگی و پیشبرد امور و پرونده‌های عقب‌مانده و انباشت‌شده، خطاب به آنها تأکید کرد که مراقبت کنند مجدداً مراجع و مراکز متبوعشان با رسوب امور و پرونده‌ها مواجه نباشند.

برچسب ها: فساد ، عدلیه ، قوه قضائیه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار