کد خبر: 1287754
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۰
چند شب پیش هم یکی از برادران عزیز ما که از قضا اهل همان ذائقه پیش‌گفته است در سیمای جمهوری اسلامی نظام را متهم به سستی در تحقق وعده صادق۳ کرد و این جوان هم البته در حضور رهبری همین نگرانی را دارد.

جوان آنلاین: حمیدرضا میررکنی در کانال تلگرامی خود نوشت: این دومین بار است که رهبر عزیز انقلاب در این سال مقابل یک ذائقه تازه‌تأسیس عمل‌زده اینگونه قاطع ایستادگی می‌کند. پیش از عملیات وعده‌صادق۲ جمعی از نخبگان و دانشجویان (که گاهی با عنوان اصحاب انسجام شناخته می‌شوند) طی بیانیه‌ای شروع کردند به نصیحت و مذمت نیرو‌های نظامی و امنیتی کشور که مثلاً آقای سردار باقری «مالک اشتر زمانت باش» و در آنجا نظام را متهم به «تعلل» کردند. طیف گسترده‌ای از مقامات حقوقی و حقیقی دانشجویی هم امضا کردند؛ رهبری آمد و صراحتاً فرمود «تعلل نمی‌کنیم.»
ماجرا ادامه پیدا کرد. چند شب پیش هم یکی از برادران عزیز ما که از قضا اهل همان ذائقه پیش‌گفته است در سیمای جمهوری اسلامی نظام را متهم به سستی در تحقق وعده صادق۳ کرد و این جوان هم البته در حضور رهبری همین نگرانی را دارد. این هم جواب آقا [که منشأ برخی انتقاد‌ها و ایراد‌های دانشجویان به مسئولان را بی‌اطلاعی از ابعاد گوناگون مسائل دانستند و با اشاره به نمونه‌ای از این انتقاد‌ها درباره زمان اجرای عملیات وعده صادق۲ گفتند: «اینکه گفته شود چرا عملیات در فلان وقت انجام نشد و اگر می‌شد از فلان حادثه جلوگیری می‌کرد، صحیح نیست، چراکه عشق و دلبستگی متصدیان این امور به انقلاب کمتر از من و شما نیست و نمی‌توان آنها را متهم کرد. آنها با محاسبه عمل می‌کنند و اگر شما هم جای آنها بودید همین کار را می‌کردید. بنابراین با پرهیز از متهم‌کردن دیگران، احتمال بدهید که در تصمیم‌گیری‌ها، محاسبه درستی در جریان است.]»
فهم و ادراک و چشایی ما دچار خطا شده است و با همه ادعا‌های علمی و عملی‌مان هنوز ناپخته‌ایم و رهبری را مجبور می‌کنیم توضیح واضحات دهد. لحن تذکر آقا گویای آن است که «شما اصلاً نمی‌دانید در مقام واقع چه خبر است» و باید ما از این تذکر مستبصر بشویم و برویم به سراغ فهم واقعیت! ان‌شاءالله الرحمن.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار