کد خبر: 1285602
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۴
وزیر کشور با اشاره به اهمیت موضوع حاشیه‌نشینی و طرح‌های بازآفرینی محلات تأکید کرد: باید محلاتی که با موفقیت بازآفرینی شده‌اند، شناسایی و از تجارب آن استفاده شود.

جوان آنلاین: اسکندر مؤمنی در یکصد و هفتادمین جلسه شورای اجتماعی کشور با اشاره به نمونه‌های موفق بازآفرینی محلات در محله سنگ سیاه شیراز و برخی محلات سبزوار افزود: باید از مسئولین و متولیان این طرح‌ها دعوت کنیم تا دلایل موفقیت این طرح‌ها احصا شود؛ چرا که در طرح‌های بازآفرینی مباحث مختلفی، از عوامل زیست محیطی گرفته تا ملاحظات میراث فرهنگی، مطرح است و باید از تجربیات موفق استفاده بهینه شود.

به گزارش مهر به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور، وزیر کشور در مورد نظام مراقبت‌های اجتماعی دانش‌آموزی موسوم به طرح نماد گفت: محوریت این طرح، آسیب‌های اجتماعی حوزه دانش آموزان است و باید از ظرفیت‌های والدین و معلمان در آن استفاده شود؛ اما با توجه به عمر حدوداً ده ساله طرح نماد، باید آسیب‌شناسی شود و نتایج و دستاورد‌های آن مورد ارزیابی قرار بگیرد.

مؤمنی با تاکید بر اینکه دفاتر تسهیل‌گری نباید دولتی باشد، اظهار کرد: این دفاتر مسائل محلات آسیب‌پذیر را احصا کرده و با برقراری ارتباط با نهاد‌ها و سازمان‌های مختلف ظرفیت‌های حل مسائل در هر محله را نیز شناسایی می‌کنند تا بدین ترتیب به‌عنوان یک پل ارتباطی بین دستگاه‌های دولتی و مردم در بازسازی محلات عمل کند. لازم است خروجی این دفاتر نیز مورد بررسی قرار گیرد.

وی وظیفه دولت را ایجاد زمینه و بستر برای حرکت‌های مردمی دانست و افزود: همه جا گفته می‌شود که کار باید به مردم سپرده شود؛ اما چگونگی این امر مهم است و باید مورد توجه قرار بگیرد؛ هرچه میدانی‌تر جلو برویم فراهم کردن زمینه برای واگذاری امور به مردم راحت‌تر خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار