رهبر معظم انقلاب روز ۱۹ بهمن در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و نیروی پدافند ارتش، حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال را تحقق شعار «مردم بصیر و متحد، مسئولان متعهد و خستگی ناپذیر» معرفی کردند و وعده راهپیمایی پرشور مردم را دادند. مردم نیز در ۲۲ بهمن امسال به ندای رهبر خود لبیک گفته و با خیزش و شور حماسی خود، جهان را شگفتزده کرده و موجب افزایش عصبانیت دشمنان شدند. چهل و ششمین خروش حماسی مردم بصیر و متحد در قاب ایران اسلامی، تصویری روشن از فرمایش مولای متقیان حضرت امام علی علیهالسلام بود که «نمی باریم مگر آن که سیل به راه میاندازیم».
راهپیمایی چهل و ششم ملت ایران، از یکسو پاسخ و سیلی محکمی به گستاخی و جسارت رئیسجمهور قمارباز و دونکیشوت متوهم امریکا بود که در یک موضعگیری مضحک، ایران را تهدید به بمباران کرده و گفته (نقل به مضمون): «من برای رفع تحریمها مذاکره نخواهم کرد بلکه با کارزار فشار حداکثری در پی مهار ایران هستم و چنانچه ایران، رژیم صهیونیستی را به رسمیت شناخته، ظرفیت و توانمندی هستهای خود را نابود کند، قدرت دفاعی و نظامی (موشکی، پهپادی و...) را محدود کند، محور مقاومت را تعطیل، و چارچوبها و موازین حقوق بشر را رعایت کند، از بمباران ایران صرف نظر خواهم کرد». امید است این سیلی محکم مردم ایران، آقای قمارباز را از توهم خارج کرده و اطرافیان وی نیز او را از بازی با دم شیر برحذر دارند.
از طرف دیگر موج عظیم مردم مؤمن، بصیر و متحد ایران اسلامی به مسئولان کشور این پیام روشن را مخابره کرد که «ما به تکلیف ملی، اسلامی خود عمل کردیم و متحد و یکپارچه به میدان آمدیم، اینک نوبت شماست که یقین بدانید که در تنور مذاکره با شیطان بزرگ نانی پخته نخواهد شد و فرصتهای طلایی از دست خواهد رفت، پس لازم است که بیفوت وقت و با اعتماد به مردم و استفاده از ظرفیتهای داخلی و با تکیه و اتکا به قدرت و حمایت خداوند سبحان، متعهدانه و خستگی ناپذیر برای حل فوری مشکلات اقدام کنید».
مردم آمده بودند در مسیر خنثی کردن تلاش ماشین رسانهای غرب به سران ابله کاخ سفید بفهمانند که ایران وطن ماست و تا پای جان، پای وطن خود ایستادهایم. آمده بودند تا بگویند وطن هتل نیست که اگر خدماتش کم یا بد بود ترکش کنیم. آمده بودند تا بگویند ما به فرمان رهبرمان لبیک گفتیم و بصیر و متحد حماسه چهل و ششم را رقم زدیم و حالا نوبت مسئولان است که به وعده خود عمل کنند. آمده بودند که هم به سردمداران نظام سلطه و هم به مأیوسکنندگان که هنری جز آیه یأس خواندن و ناامید کردن مردم ندارند بفهمانند که شرط اصلی درست کشور ماندن و ساختن است.
امانوئل والرشتاین جامعه شناس معروف امریکایی که سابقه دشمنی و کینه عمیق علیه ایران را دارد میگوید بررسی تاریخ ملل نشان داده که تمامی گفتمانها به مرور ایام کم رنگ شده و خیلی زود از بین رفتهاند، اما من نمیدانم گفتمان انقلاب اسلامی ایران چه ویژگی و شاخصهای دارد که پس از (بیش از) چهار دهه از عمر خود، نه تنها کم رنگ نشده بلکه روز به روز بر قدرت مانایی و نفوذ این انقلاب افزوده میشود. افرادی امثال والرشتاین، چون هیچ شناختی از مردم ایران بهعنوان ژنراتور قدرت نرم نظام ندارند در برآوردهای خود همواره دچار خطای محاسباتی میشوند. آنان وقتی در برابر موج عظیم مردم انقلابی ایران در ۲۲ بهمن هر سال قرار میگیرند، به حسب آیه ۲۹ سوره فتح فقط میتوانند عصبانی شوند. این عصبانیت در بازتاب راهپیمایی مردم ایران در رسانههای بیگانه کاملاً پیداست.
مشکل همه انقلابها فاصله معنادار مردم با نظریه پردازان انقلاب و گردانندگان انقلاب است. اما انقلاب مردم ایران در مسیر حرکت و نهضت حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام در کربلا بوده و هست. انقلاب اسلامی ما، همان انقلاب عاشورایی و حسینی است و مردم نیز، چون با تمام گوشت و پوست و خون خود کربلا، عاشورا، بدر، احد و... را میشناسند، با انقلاب آشنا هستند. در واقع مردم گمشده ۱۴۰۰ ساله خود را در انقلاب اسلامی پیدا کردهاند.
این حضور شورانگیز و حماسی به جهانیان میگوید که انقلاب مردم ایران انقلاب باورهاست و مادامی که باور به عاشورا، باور به اهلبیت علیهمالسلام، امید به ظهور و عدالت مهدوی در این سرزمین زنده است، انقلاب اسلامی مردم ایران نیز زنده، مانا و پویاست و از همین رو است که با جرئت میتوان گفت انقلاب اسلامی ایران انقلاب رویشها، انقلاب امید، انقلاب تحول و انقلاب زندگی است.
راز مانایی انقلاب اسلامی را باید در نظام ولایت فقیه و فرصتهای طلایی مکتب حیات بخش اهلبیت جستوجو کنیم. هم اینک حداقل سه دهه است که دشمن در میدان جنگ نرم (و در یک دهه اخیر) در میدان جنگی ترکیبی بر بستر رسانه و در حوزه شناختی و ادراکی برای تغییر باورهای مردم این سرزمین تلاش میکند. آنچه دشمن را در تغییر باورها و اعتماد سوزی ناکام و مأیوس ساخته، قدرت ولایت فقیه است. ولایت فقیه در برابر موج عظیم امپراتوری رسانهای دشمن، به خوبی از باورهای ملی و اسلامی ملت ایران صیانت کرده است. رهبر معظم انقلاب از سال ۱۳۹۰ به بعد با بسامد کلیدواژههایی نظیر «جوان مؤمن انقلابی»، «تفکر انقلابی»، «هندسه انقلاب اسلامی»، «انقلابی ماندن»، «انقلابی فکر کردن»، «انقلابی عمل کردن»، «انقلابیگری»، «تربیت انقلابی»، «کار انقلابی» و «هویت انقلابی» و به میدان جنگ نرم و جهاد تبیین آوردن مردم به ویژه جوانان و حرکت در مسیر تحقق بیانیه گام دوم انقلاب از تحقق تئوری ترمیدوری انقلاب جلوگیری کردهاند.