کد خبر: 1271930
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۳
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: دولت چهاردهم بر این اعتقاد است که حفظ محیط‌زیست به تنهایی از عهده یک سازمان برنمی‌آید؛ از این رو باید حفاظت مشارکتی پیش رود.

جوان آنلاین: شینا انصاری بعدازظهر شنبه در مراسم اختتامیه بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست در شهر آفتاب افزود: برنامه‌های پیشین را آسیب شناسی خواهیم کرد تا اگر کاستی‌هایی وجود داشته و متوجه سازمان محیط‌زیست است؛ برای سال آینده برطرف کنیم.

به گزارش ایرنا، وی اظهارداشت: در زمینه محیط زیست چالش‌ها و مشکلات زیادی داریم مانند آلودگی هوا، فرونشست زمین، از بین رفتن منابع و انقراض گونه‌ها که بر اساس اصل پنجاهم قانون اساسی، حفاظت از محیط‌زیست یک وظیفه همگانی و عمومی است.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست ادامه داد: براین اساس در دولت چهاردهم این اعتقاد وجود دارد که حفاظت از محیط‌زیست به تنهایی از عهده یک سازمان برنمی‌آید از این رو برای حفظ سرمایه‌های طبیعی نیازمند مشارکت اقشار مختلف جامعه در بخش‌های اقتصادی، تشکل‌ها و مردم هستیم.

انصاری تاکید کرد: حفاظت از محیط زیست باید در نهاد‌های دولتی، وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مختلف از جمله وزارت امور خارجه، جهاد کشاورزی، نفت و نیرو، سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان دغدغه اساسی مطرح باشد تا بر این اساس گام‌های سازنده‌ای در راستای حفظ محیط‌زیست برداشته شود.

مراسم اختتامیه بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست با حضور محمد جواد ظریف معاون راهبردی ریاست‌جمهوری، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت، شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست و جمعی از مسئولان در شهر آفتاب برگزار شد و در پایان این مراسم ۶ غرفه برتر در این دوره از نمایشگاه معرفی شدند.

بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی محیط زیست از روز پنجشنبه ٢٨ آذر آغاز شد و تا امروز شنبه یکم دی ماه ادامه داشت.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۱
0
0
این دولت قرار نیست خودش کاری بکنه منتظر بقیه بیان براش کار کنن اخر 4 سال میگن نخواستن نذاستن وفاق نکردن متخد نشدن پای کار نیومدن نذاشتن دست تو جیبشون بکنم نذاشتن دست بزنم پول ندارم هق هق گریه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار