کد خبر: 1268371
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۷

جوان آنلاین: عبدالرحیم انصاری در توئیتی نوشت:


هنوز قضاوت درباره آنچه قرار است در نبرد حامیان سوریه با تکفیری‌ها اتفاق بیفتد زود است؛ لیکن با شناختی که از توانمندی‌های مقاومت وجود دارد، امکان اینکه تروریست‌ها به زودی حتی فراتر از آنچه قبلا بوده اند عقب رانده شوند دور از انتظار نیست.

تکفیری‌ها اگر شکست بخورند، این بار شاید انبوه لشکر‌های مقاومت سوریه را ترک نکنند و پشت مرز‌های جولان خیمه بزنند؛ آنگاه سوریه‌ای که از نبرد با تکفیری‌ها فارغ شده و یا تا حد قابل ملاحظه‌ای آنها را به عقب رانده است، میتواند به آزادسازی مناطق اشغالی خود در جنوب هم فکر کند.

از کجا معلوم؛ شاید وعده صادق۳ زمینی باشد و در جولان محقق گردد، یا آنکه زمینه ساز آزادسازی جولان شود؛ شاید در این شطرنج صهیونیست‌ها هستند که قرار است مات شوند!

اینها فقط حرف‌های ما نیست؛ خود صهیونیست‌ها نیز گاهی از ترس آن را زمزمه میکنند؛ باید دید در نهایت چه میشود؛ اولویت فعلا شکست تکفیری‌ها است؛ کاش زودتر به سرانجام برسد!

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۴
0
0
این همه جوان شجاغ و دلاور و آماده پیکار در کشورهای ایران و سوریه و یمن و عراق. راه را باز کنید تا درس حسابی به داعشی ها و اردوغان و صهیونیستها و آمریکایی ها بدهیم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار