کد خبر: 1261177
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۱
تبریز- دبیر رزمایش الی بیت المقدس۱۵ سپاه عاشورا خبر داد: رزمایش الی بیت المقدس۱۵ با یاد و نام شهدای مقاومت سرلشکر پاسدار زاهدی و سرلشکر پاسدار نیل فروشان برگزار می‌شود.

جوان آنلاین: محمدجعفر آقایی در گفتگو با اصحاب رسانه، هدف از برگزاری این رزمایش را ارتقای توانمندی‌های بسیجیان در حوزه‌های دفاعی و امنیتی، ارسال پیام مقاومت به جهان برای دفاع از کیان جمهوری اسلامی، ایجاد آمادگی مجدد در مقابله با فتنه‌ها و توطئه‌ها که با هدایت آمریکا و اسرائیل طراحی و اجرا می‌شود، و حفظ انسجام بسیجیان که مخلص‌ترین و شجاع‌ترین نیرو‌های ایران اسلامی و گوش به فرمان ولایت امر هستند، عنوان کرد.

به گزارش مهر، وی پیام رزمایش را حمایت از جبهه‌های مقاومت، اعلام آمادگی همه بسیجیان برای دفاع از کوی و برزن و وطن اسلامی، اعلام آمادگی برای مقابله با دنیای استکبار با روحیه جهاد و شهادت، لبیک به فرامین مقام معظم رهبری، عمق بخشی، و انجام رسالت دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی و دستاورد‌های شجره طیبه بسیج به عنوان مایه عزت، اقتدار و پیشرفت نظام اسلامی نام برد.

آقایی گفت: این رزمایش روز‌های پنجشنبه با شرکت گردان‌های بیت المقدس و کوثر در تمام شهرستان‌های آذربایجان شرقی برگزار می‌شود.

معاون عملیات سپاه عاشورا تمرینات کمین و ضد کمین، مقابله با ناآرامی‌ها، کنترل معابر وصولی و … را از جمله برنامه‌های این رزمایش برشمرد.

آقایی اعلام کرد: همچنین روز جمعه شاهد حضور گسترده بسیجیان حوزه‌ها و پایگاه‌ها و اقشار، گردان‌های بیت المقدس، امام علی، کوثر، امام حسین در مراسم سان خواهیم بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار