کد خبر: 1249841
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۴
درحالی‌که به گفته مدیران شهری اموات از سال آینده روی زمین می‌مانند، رئیس شورای شهر تهران می‌گوید که نمی‌دانم تا پایان سال احداث آرامستان جدید انجام می‌شود، اما مکان آن مشخص خواهد شد.

جوان آنلاین: آرامستان بهشت‌زهرا فقط تا آخر سال ظرفیت دفن دارد و از ابتدای سال آینده به گفته مدیران شهری اموات روی زمین می‌مانند. رئیس شورای شهر تهران مهدی چمران امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۳ می‌گوید که تا پایان سال «نمی‌دانم احداث آرامستان جدید انجام می‌شود»، اما مکان آن مشخص خواهد شد.
به گزارش فارس، مشکل کمبود جا برای دفن اموات از اواسط دهه ۸۰ مطرح شده است. بهشت‌زهرا در جنوب تهران ۲ بار توسعه‌یافته است و این بار مدیران شهری تأکید دارند که گورستان در نقطه دیگری از شهر ساخته خواهد شد.

شهرداری زمین "گود آبعلی" در مجاورت منطقه ۴ به مساحت ۳۵۰ هکتار همچنین "زمینی در ابتدای جاده ساوه" به مساحت ۲۰۰ هکتار، زمینی در محدوده ورد‌آورد با مساحتی ۳۰۰ هکتار در منطقه ۲۲، زمینی در خاوران سه‌راه سیمان در منطقه ۱۵ با مساحت ۲۰۰ هکتار و همچنین زمینی در بی‌بی مریم با ۳۰۰ هکتار را برای ساخت آرامستان جدید تهران به شورا پیشنهاد داد، اما امروز چمران رئیس شورای شهر تهران می‌گوید که «مکان‌ها را به دلایل اقتصادی نمی‌توانیم بگویم.»

به گفته برخی از اعضای شورای شهر اطلاعات شهرداری در خصوص ساخت گورستان کافی نبوده و قرار است به‌زودی اطلاعات تکمیلی را ارائه کنند تا شورا تصمیم‌گیری نهایی را انجام دهد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار