کد خبر: 1243711
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۷
وزیر کشور با اشاره به اقدامات ستاد مرکزی اربعین گفت: ۱۹ کمیته و ۱۰ قرارگاه مسائل برگزاری مراسم اربعین حسینی را پیگیری می‌کند.

جوان آنلاین: احمد وحیدی وزیر کشوردر گفت‌وگویی با اشاره به اقدامات ستاد مرکزی اربعین، گفت: ستاد مرکزی اربعین که متشکل از دستگاه‌های ذی ربط در ۱۹ کمیته است، امور مربوطه را پیگیری می‌کند.

به گزارش آنا، وحیدی در ادامه افزود: همچنین ۱۰ قرارگاه در داخل عراق مسائل مختلف اعم از حمل و نقل، بهداشت و درمان، تامین ارز، مسائل مرزی، آب و برق، اسکان و تغذیه را پیگیری می‌کند. سایر مسائل با همکاری دستگاه‌ها در داخل ایران انجام خواهد گرفت.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه با همکاری دولت عراق پیش بینی‌های لازم صورت گرفته است، یادآور شد: امیدواریم در سال جاری با لطف و عنایت الهی مراسم اربعین حسینی به بهترین شکل برگزار شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار