کد خبر: 1243282
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۳:۲۰
تیم Dr. Casali با تزریق سلول‌های بنیادی انسان از خون بند ناف به موش‌های دارای نقص ایمنی، این موش‌ها را از لحاظ مقدار هورمون استروژن آماده کردند

 جوان آنلاین: ایده استفاده از موش در تحقیقات پزشکی ده‌ها سال پیش آغاز شده و مدل‌های اولیه موش‌های آزمایشگاهی از دهه ۱۹۸۰ برای تحقیقات HIV بسیار مهم بودند. اما این موش‌ها محدودیت‌های زیادی داشتند و برای آزمایشات گوناگون، پاسخ‌های مشابه انسان بروز نمی‌دادند.

تیم Dr. Casali با تزریق سلول‌های بنیادی انسان از خون بند ناف به موش‌های دارای نقص ایمنی، این موش‌ها را از لحاظ مقدار هورمون استروژن آماده کردند و در نهایت موش‌هایی با پاسخ‌های ایمنی مشابه انسان به نام THX (aka truly human) به دست آمد.

این پیشرفت که ازسوی محققان مرکز علوم بهداشت دانشگاه تگزاس در San Antonio به دست آمده؛ نوید انقلابی در نحوه آزمایش دارو‌های جدید و درک مکانیسم‌های بیماری‌ها را می‌دهد. دکتر Casali، نابغه پشت این مطالعه پیشگامانه می‌گوید: «موش‌های THX بستری را برای مطالعات سیستم ایمنی انسان، توسعه واکسن‌های انسانی و آزمایش روش‌های درمانی فراهم می‌کنند.»

امید است در آینده با توسعه فناوری، مدل‌های پیچیده مصنوعی برای جایگزینی حیوانات در آزمایش‌های پزشکی نیز ساخته شوند.

منبع: کانال تلگرامی «دیدوان»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار
وب گردی