کد خبر: 975125
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶
مشهدالرضا (ع) همزمان با سالروز رحلت پیامبر بزرگوار اسلام (ص) و در آستانه سالروز شهادت امام رضا (ع) غرق در ماتم و عزا است.
سرویس ایران جوان آنلاین: مشهدالرضا (ع) این روز‌ها یکپارچه ماتم و عزا است و سیل خروشان زائران پیاده به‌سوی مشهدمقدس رهسپار هستند.

تمامی خیابان‌های اطراف حرم منور رضوی نیز امروز و از روز‌های قبل و روز‌های منتهی به پایان ماه صفر عزادار هستند و پرچم‌ها و بیرق‌ها همگی بیانگر این عزاداری است.

در صحن‌ها و رواق‌های حرم منور رضوی نیز در حال حاضر برنامه‌های مختلفی در حال اجرا است و ویژه‌برنامه‌های متنوع و مختص این ایام از سوی معاونت تبلیغات اسلامی و اماکن متبرکه آستان قدس رضوی تدارک دیده شده است.

فضای عمومی شهر نیز با پرچم‌های سیاه تزئین شده تا حس‌وحال عزاداری و سیاهپوش بودن به‌خوبی به مخاطبان و زائران منتقل شود.
زائران پیاده از شش محور به‌سمت مشهدمقدس رهسپار هستند و هر لحظه نیز بر تعداد زائران پیاده و کاروان‌ها افزوده می‌شود.

در طول مسیر‌های منتهی به شهر مشهد ۳۳۰ ایستگاه صلواتی وظیفه پذیرایی از زائران را به‌عهده دارند و تعدادی ایستگاه جدید نیز از روز گذشته به این ظرفیت افزوده شده است.
زائران بسیاری از شهر‌های کشور در حال حاضر در مسیر ورود به مشهدمقدس هستند و در این میان زائران افغانستانی و غیرایرانی نیز حضور چشمگیری دارند.
منبع: تسنیم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار