کد خبر: 1290592
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱
وزیر خارجه ترکیه ضمن بعید دانستن عادی سازی روابط ترکیه با رژیم صهیونیستی، گفت مذاکرات فنی آنکارا با تل‌آویو برای کاهش تنش‌ها در سوریه در جریان است.

جوان آنلاین: به نقل از المیادین، در شرایطی که حواشی زیادی در مورد نحوه تعامل ترکیه و رژیم صهیونیستی در سوریه وجود دارد و سناریو‌های متعددی به این منظور ترسیم می‌شود، «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه شب گذشته طی سخنانی اعلام کرد که آنکارا مذاکراتی را در سطح فنی با تل‌آویو به منظور کاهش تنش‌ها در سوریه دنبال می‌کند.

به گزارش مهر، وزیر خارجه ترکیه در گفت‌و‌گو با شبکه cnn این کشور اظهار داشت: به دور از هرگونه عادی‌سازی روابط با اسرائیل، ترکیه مذاکراتی را با این رژیم در سطح فنی برای کاهش تنش‌ها در عرصه سوریه انجام می‌دهد.

وی افزود: ما در حالی که عملیات‌های ویژه‌ای را در سوریه انجام می‌دهیم، باید سازوکاری وجود داشته باشد تا از پرواز هواپیما‌های اسرائیلی در منطقه‌ای که مورد نظر ترکیه است جلوگیری شود و ما این کار را در رابطه با آمریکایی‌ها و روس‌ها هم انجام داده‌ایم.

این مقام ترک، برقراری تماس‌ها در سطح فنی با رژیم صهیونیستی در رابطه با وضعیت سوریه را ضروری دانسته و گفت که ما روابط تجاری و دیپلماتیک خود را با اسرائیل به خاطر وضعیت کنونی فلسطین قطع کرده‌ایم و آتش بس در غزه برای عادی سازی روابط تل‌آویو و آنکارا ضروری است.

این اظهارات در حالی است که با وجود اینکه طی هفته‌های گذشته منابع رسمی ترکیه و رژیم صهیونیستی اعلام کرده بودند قصد تنش و اختلاف با یکدیگر در سوریه را ندارند، اما رسانه‌های عبری شب گذشته گزارش دادن بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا توضیح داده که تل آویو در صورت لزوم در رویارویی نظامی با ترکیه تردید نخواهد کرد.

منابع عبری به نقل از یک منبع آگاه صهیونیستی تاکید کردند: اسرائیل به دنبال تنش با ترکیه نیست، اما در صورت لزوم در اقدام نظامی تردید نمی‌کند.

هاکان فیدان، وزیر خارجه ترکیه هم شب گذشته در بخشی از سخنان خود اعلام کرد که کشورش آماده امضای توافق نظامی با سوریه و ارائه حمایت‌های نظامی به آن است.

وی با انتقاد از سیاست‌های رژیم صهیونیستی در قبال دولت جدید سوریه گفت که سوریه کشوری مستقل بوده و اگر توافق نظامی با ما منعقد کند، ما آماده حمایت از آن هستیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار