جوان آنلاین: منصور با تأکید بر اینکه باید همه راهکارها بر اساس حقوق بینالملل و مبتنی بر راهکار دو دولتی باشد، سه نامه به دبیرکل سازمان ملل، رئیس شورای امنیت و رئیس مجمع عمومی سازمان ملل در این خصوص ارسال کرده است.
به گزارش فارس، وی در نامههای خود با تاکید بر لزوم برقراری آتش بس در نوار غزه گفت: باید برای حمایت از غیرنظامیان، تجاوز رژیم صهیونیستی متوقف شده و به خاطر این جنایات، مجازاتهایی در نظر گرفته شود و عدالت برای قربانیانی برقرار شود.
آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا) وابسته به سازمان ملل متحد هم ساعاتی پیش خبر داد که یک میلیون و ۹۰۰ هزار فلسطینی به صورت اجباری از نوار غزه آواره شدهاند.
آنروا امروز شنبه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت، از آغاز جنگ علیه غزه، هزاران کودک آواره شدند؛ آن هم به خاطر حملات مداوم اسرائیل.
این نهاد سازمان ملل همچنین گفت که آتش بس باعث موج جدیدی از آوارگان شده و بر روی بیش از ۱۴۲ هزار نفر تاثیر گذاشته است؛ لذا تمامی کودکان غزه تاکید دارند که در حال حاضر نیازمند آتش بس هستند.
منصور در ادامه با اشاره به شهادت بیش از ۱۲۴۹ فلسطینی و زخمی شدن بیش از ۳۰۰۰ نفر از زمان نقض توافق آتش بس در هجدهم مارس گذشته در نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی، گفت: کشتارهای رژیم باعث شده ۱۵ نفر از کارکنان امدادرسانی فعال در زمینه حقوق بشری نیز کشته شوند؛ از جمله ۸ نفر از امدادگران هلال احمر فلسطین، شش نفر از امدادگران دفاع شهری، یک کارمند سازمان ملل. این افراد در بیست و سوم مارس و در حین انجام وظیفه برای نجات جان قربانیان در شهر رفح جان خود را از دست دادند.
وی با تاکید بر لزوم انجام تحقیق بین المللی مستقل برای مشخص شدن واقعیت و مجازات مرتکبان این جنایت هولناک، تصریح کرد: باید تحقیقات بین المللی فراگیر مستقل و فوری در خصوص همه جنایات رژیم صهیونیستی آغاز شود.
از زمان آغاز نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه در هفت اکتبر ۲۰۲۳ مردم فلسطین با اوضاع فاجعه باری روبهرو هستند و بارها مجبور به کوچهای اجباری شدند.
کما اینکه ارتش رژیم صهیونیستی به صورت متناوب مناطق مختلفی را از غزه را بمباران کرده و دستور تخلیه این مناطق را صادر میکند.
آنروا با روز گذشته نیز هشدار داد که وضعیت شمال کرانه باختری همچنان نگران کننده است و این مسئله معلول عملیاتهای نظامی مداوم رژیم صهیونیستی است
این نهاد سازمان ملل تصریح کرد، این عملیات باعث بزرگترین موج کوچ اجباری از آغاز جنگ سال ۱۹۶۷ تا امروز شده است.
منصور در پایان خبر داد که رژیم صهیونیستی در کمتر از سه ماه، ساخت دستکم ۱۴ هزار و ۳۳۵ واحد مسکونی را در کرانه باختری آغاز کرده است. تعداد شهرک نشینان صهیونیست در کرانه باختری در اواخر سال ۲۰۲۴ حدود ۷۷۰ هزار نفر است که در ۱۸۰ شهرک صهیونیستی مستقر هستند.
این در حالی است که سازمان ملل فقط به صدور بیانیه در خصوص اشغال اراضی فلسطین بسنده میکند و خواستار پایان بخشیدن به ساخت و سازهای غیرقانونی رژیم صهیونیستی شده است.