کد خبر: 1285808
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۴
وزارت آموزش و پرورش فلسطین آماری از دانش‌آموزانی داد که بر اثر حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.

جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری شهاب، وزارت آموزش و پرورش فلسطین آماری از دانش آموزانی داد که بر اثر حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.

به گزارش مهر، وزارت آموزش و پرورش فلسطین اعلام کرد که در پی حملات اسرائیل به نوار غزه از آغاز جنگ در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، تاکنون ۱۲۴۶۷ دانش‌آموز به شهادت رسیده و ۲۰۳۱۱ نفر زخمی شده‌اند. در کرانه باختری نیز ۹۱ دانش‌آموز به شهادت رسیده، ۵۶۳ نفر زخمی و ۳۱۳ نفر بازداشت شده‌اند.

طبق این گزارش، همچنین، حملات رژیم صهیونیستی، سبب شهادت ۵۶۹ معلم در غزه و زخمی شدن ۲۷۰۳ نفر دیگر شده است. در کرانه باختری نیز ۳ معلم شهید، ۱۸ نفر زخمی و بیش از ۱۵۷ معلم بازداشت شده‌اند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین اعلام کرد که در بخش آموزشی، ۱۱۱ مدرسه به‌طور کامل و ۲۴۱ مدرسه دیگر به‌شدت تخریب شده‌اند، در حالی که ۸۹ مدرسه وابسته به آن روا نیز آسیب دیده‌اند. در کرانه باختری نیز ۱۱۷ مدرسه مورد تخریب قرار گرفته است.

طبق این گزارش، همچنین، ۵۱ ساختمان دانشگاهی در غزه به‌طور کامل و ۵۷ ساختمان دیگر به‌صورت جزئی ویران شده‌اند. نیرو‌های اشغالگر اسرائیل تاکنون ۷ دانشگاه را در کرانه باختری بار‌ها مورد یورش و حمله قرار داده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار