کد خبر: 1282389
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۵
ایلان ماسک امروز (جمعه) گفت سال‌های زیادی به اسناد بسیار محرمانه دسترسی داشته و از طبقه‌بندی بیش از حد اطلاعات در ایالات متحده ابراز تاسف کرده است.

جوان آنلاین: «ایلان ماسک» کارآفرین و میلیاردر آمریکایی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) همچنین نوشت: «من چندین سال است که مجوزی فوق سری دارم و سال‌های زیادی به اسناد و داده‌های بسیار محرمانه دسترسی داشتم. گفته می‌شود که اطلاعات بسیار زیادی محرمانه هستند.»

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری ریانووستی، ماسک معتقد است اطلاعاتی که به راحتی بر بستر آنلاین یافت می‌شوند را نباید طبقه بندی کرد، در غیر این صورت مانع از ارتباط موثر دولت می‌شود.

این اظهارنظر از سوی وی در حالی منتشر شده که رسانه‌های آمریکایی گزارش کرده‌اند که کارمندان وزارت کارایی دولت تحت ریاست ایلان ماسک به داده‌های محرمانه میلیون‌ها کارمند از جمله اطلاعات دفتر مدیریت منابع انسانی، آدرس‌ها، حقوق و دستمزدها، اسامی و شماره‌های مربوط به بیمه‌های اجتماعی این افراد دسترسی دارند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار