کد خبر: 1275504
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی :
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: وجود این مجموعه به اندازه ای مهم است که سلامت انسان، دام، طیور و امنیت غذایی کشور به موسسه رازی وابسته و در بحران ها همواره یاریگر سلامت جامعه بوده است.

دکتر علی اسحاقی در مراسم گرامیداشت یکصدمین سالروز تاسیس این موسسه، ضمن تبریک به مجموعه بزرگ رازی از ابتدا تا کنون و ملت ایران، از تلاش‌های گذشتگان و بزرگانی تقدیر کرد که سبب شد این موسسه در جایگاه کنونی قرار گیرد.

وی با اشاره به مفاخر موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی اظهار کرد: اقدامات بزرگ و اثرگذاری توسط این افراد انجام شد که امید است این روند افتخارآفرینی ادامه یابد، همچنان که تیم عظیم سازنده واکسن رازی کووپارس، در ابتدای شیوع پاندمی کرونا، موفق به تولید نخستین واکسن تزریقی استنشاقی کووید ۱۹ در دنیا شدند.

رئیس موسسه رازی تاکید کرد: انتظار می‌رود در آینده‌ای نزدیک ساخت واکسن‌های mRNA را نیز در این مجموعه داشته باشیم تا جای خالی تولید این واکسن در موسسه رازی پر شود.

 وی ضمن ابراز امیدواری از آینده حوزه تولید و توزیع واکسن و فرآورده‌های بیولوژیک در کشور و موسسه رازی گفت: در این مدت بالغ بر ۶۰ میلیارد دز واکسن تولید شده که نشان از کمک به سلامت کشور دارد و سلامتی بیش از ۱۰۰ میلیون کودک در طول یک قرن گذشته با تولیدات موسسه رازی گره خورده است.

 اسحاقی ریشه‌کنی فلج اطفال در کشور را مرهون تلاش‌ها و تولیدات موسسه رازی دانست و گفت: در حوزه واکسن‌های طیور، دام و سرم‌های درمانی نیز اقدامات بسیار شایسته‌ای انجام شده و ایمنی ۱۰۰ درصدی که در سرم‌های درمانی ضد مار گزیدگی و عقرب زدگی کشور شاهد هستیم از دیگر توفیقات موسسه رازی است.

 وی واکسن‌های مختلفی که در طول یک قرن گذشته بر اساس تحقیق و پژوهش توسط کارکنان موسسه رازی انجام شده را اقداماتی بسیار ارزشمند عنوان کرد و گفت: این فعالیت‌ها در سایه وجود آزمایشگاه‌های مرجع و بین المللی موجود در موسسه رازی صورت گرفته است.

رئیس موسسه رازی در مورد اهمیت این مجموعه تاکید کرد: سلامت انسان، دام، طیور و امنیت غذایی کشور به موسسه رازی وابسته است و این مجموعه در خودکفایی کشور و همراهی در بحران‌ها بسیار شایسته عمل کرده است.

وی دیدگاه ها و تحلیل های نادرست مانند مقایسه واکسن سازی با سایر صنایع و نگاه تجاری به واکسن، نیاز به علوم بین رشته ای و تکنیک های بالا، نیاز به دستگاه ها و تجهیزات با تکنیک های بالا، نیاز به مدیریت و تمرکز علمی بالا و مقررات پیچیده جهانی در تولید واکسن را بخشی از علت عقب ماندگی صنعت واکسن در کشور عنوان کرد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار